Mentalitet roja i kraj individualnosti – David Icke

 

“Cilj je kontrola pojedinca do točke u kojoj će izvršavati svaku naredbu, pa i onu protiv njegove volje ili temeljnih prirodnih zakona koji mu osiguravaju opstanak…”

CIA, 1952, MK Ultra

Preuzmite datoteku i uploadajte je na svoj kanal, podijelite je sa prijateljima jer ovdje govorimo o glavnom cilju korona-psihopatske agende.


Čovjek može biti opsjednut seksom, filmovima ili sportom, video igricama ili tehnologijom, ali može biti opsjednut i od strane tehnologije.

Kada kažemo “opsjednut” ljudi odmah u glavi imaju slike religijskih demona, nefizičkih entiteta, za koje im je teško zamisliti da bi se za opsjednuće ili kontrolu nekog bića koristili tehnologijom. Zašto? Zar nije znanost dokazala da je materija iluzija, odnosno da je sve energija, vibracija iliti informacija?

Jedna od glavnih karakteristika opsjednuća je potpuni gubitak slobodne volje i kontrole nad tijelom. Zar se ne planira upravo to postići tehnološkim putem?

Odakle dolaze tehnologija, od čovjeka? Zašto ste tako u to sigurni?

Zar nije tehnološko/umjetno/sintetičko suprotno prirodnom? Pogledajte prirodu i pogledajte tehnologiju. Živo i mrtvo.

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.