Oduzmu vam slobodu, pa vam onda isti ti koji su vam oduzeli slobodu, daju mrvice slobode pod određenim uvjetima, a vi glupi i tupi, presretni i zahvalni!

 

Oduzmu vam slobodu, pa vam onda isti ti koji su vam oduzeli slobodu, daju mrvice slobode pod određenim uvjetima, a vi glupi i tupi, umjesto da ih vidite kao tiranine i diktatore, presretni ste i zahvalni što su vam omogućili COVID-putovnice kako bi mogli slobodno putovati. Toliko o iluziji slobode, o kojoj smo u ovih više deset godina jako puno pisali, ispada uzalud.

EU: Brže cijepljenje i uvođenje COVID-putovnice

Na izvanrednom summitu EU-a, održanom preko video-konferencije, u fokusu je bilo pitanje: kako ubrzati cijepljenje i kako se vratiti u normalan život. Šefovi država i vlada su se složili da uvedu tzv. COVID-putovnice., prenosi DW

Na COVID propusnice iliti putovnice, odnosno na potvrde o imunizaciji kao cilj takozvane “pandemije” smo upozoravali od samog početka, naravno, u to vrijeme razni faktografi i mainstream mediji su pisali kako su sve to teorije zavjere, lažne vijesti i slično. Pa jesu li?

Cjepiva su tu, cijepljenje je tu, a oni koji su govorili kako će dolazak cjepiva označiti kraj nošenja maski i vračanje u normalan život sada vam govore kako ćete masku ipak morati nositi te kako će mjere distanciranja i ograničavanja i dalje ostati na snazi.

Isti oni koju su vam govorili kako će dvije doze cjepiva biti potrebne da steknete imunitet, sada vam govore kako će ipak biti potrebne tri doze cjepiva i, kako ćete se morati cijepiti svake godine.

I vi im još vjerujete?

Zar još uvijek ne vidite da će mjera u budućnosti biti sve više, a ne sve manje? Zar još uvijek ne vidite da su putovnice samo korak do propusnica koje će vam trebati kako bi ušli u trgovinu ili kafić? Zar još uvijek ne vidite da su putovnice, propusnice ili imunitetne potvrde samo koračanje ka totalitarnom tehnokratskom društvu na koje, kao cilj ovih psihopata, upozoravamo od samog početka?

Novinari, što to radite? Političari, što to radite? Znanstvenici i doktori, što to radite?


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.