OTKRIVENA PRVA KORIST CJEPIVA: Ako ste cijepljeni liječnici će vas uzeti preko reda

 

Kako prenosi index, ako u Sjevernom Teksasu počne nestajati kreveta na intenzivnoj njezi, liječnici će možda morati uzeti u obzir status cijepljenja protiv koronavirusa kao faktor koji će odlučivati o tome tko će prvi dobiti skrb…

Pitanje koje se nameće samo od sebe, jest, zašto su uopće cijepljeni završili u bolnici i na intenzivnoj njezi ako su se cijepili? Pa zar nije svrha cjepiva postizanje imuniteta kako se ne bi razbolili prilikom kontakta sa virusom? Pa zar cjepiva ne štite od teškog oblika covida i smrti?

Nažalost ne štite, što index potvrđuje ovom objavom kao što potvrđuju i najprocijepljenije zemlje na svijetu, poput Izraela u kojem bukti zaraza.

Izrael, zemlja sa 70% cijepljenih je u utorak registrirao 8.716 novih slučajeva koronavirusa, najviše od 1. veljače, to je kao da u Hrvatskoj dnevno brojimo 3.900 novozaraženih.

broj novozaraženih na milijun stanovnika

Valja uzeti u obzir da je u Hrvatskoj vrhunac turističke sezone, što znači da trenutno u zemlji boravi više od milijun turista dok je od početka godine do danas ostvareno 55,3 milijuna noćenja.

Prema indexu i korona svjedocima kod nas bi virus već trebao mutirati u kugu, pošto je postotak procijepljenost iznimno nizak, jer sojevi divljaju tamo gdje većina nije cijepljena, ili?

Dakle, cjepivom ne dobivate imunitet niti sprječavate širenje zaraze, ne, index nam je otkrio da je jedina korist od cjepiva ta što, kada obolite od korone, će vas liječnici uzeti preko reda.

Stvarno, može li niže? Što se to događa sa ljudskom vrstom?

Kažu spin doktori sa index-a: U Teksasu je do sada potpuno procijepljeno samo 43% stanovništva, slično kao u Hrvatskoj.

Stvarno izgleda da će klika uskoro srušiti internet pa plaćena piskarala koriste svaki mogući primjer i priliku, koliko god gnjusna i sramotna za inteligenciju bila, da pridobi ljude.

Logika kojom se vode liječnici je pretpostavka da je veća vjerojatnost da će cijepljeni preživjeti, što znači da davanje prioriteta njima spašava više života.

Opet, što pobogu ti ljudi rade u bolnicama, pa cijepili su se, ne?

Zašto ne pišu o stanju u Izraelu i uspoređuju Izrael sa RH i slično? Nejde im u prilog.

Dakle u stanju su iskoristiti najgore smeće od primjera samo da bi ljude pridobili na cjepivo koje ne štiti od zaraze niti sprječava širenje zaraze, a nosi sa sobom veliki rizik od teških nuspojava pa i smrti, o čemu je govorio dr. Krešimir Pavelić kao i brojni drugi.


Eksplozivno svjedočenje dr. Vladimira Zelenka pred izraelskim Rabinskim sudom o cjepivima protiv COVID-a


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.