“Pandemija” će trajati onoliko dugo koliko je potrebno da se transformira društvo i samog čovjeka, ili dok ne kažemo jasno i glasno DOSTA!

 

Znanstvenici koji su se sastali u okviru Svjetskog zdravstvenog foruma u Rimu zaključili su kako korona neće nestati te kako svijet ulazi u eru pandemija

“Vrlo je vjerovatno da će COVID-19 postati endemska bolest zbog narušenog prirodnog imuniteta čovječanstva u cjelini, i da će imati povremena sezonska žarišta, vjerovatnija u onim dijelovima svijeta gdje je vakcinacija stanovništva slabija”, zaključili su.

Nažalost, što je jasno od samog početka, “pandemija” će trajati onoliko dugo koliko je potrebno da klika psihopata u potpunosti transformira/promijeni društvo na globalnoj razini, ili dok ne kažemo dosta, jer trenutan broj aktivnih slučajeva zareženih koronavirusom iznosi 0,19% populacije. Da li, ako uzmemo ovaj postotak u obzir, uopće možemo govoriti o pandemiji?

99,81% populacije nije zaraženo virusom, te jedino što ugrožava egzistenciju i zdravlje čovječanstva, su mjere koje vode ka ukidanji osnovnih ljudskih prava i sloboda, kao i uništenju ekonomije te neimaštini i gladi.

Brojni znanstvenici su od samog početka epidemije upozoravali kako bi lijek (mjere) mogao biti opasniji od same bolesti, i izgleda kako su se njihove slutnje ostvarile, jer u godini “pandemije” i mjera imamo višak od 13 milijuna umrlih, u odnosu na prijašnje godine, dok je od i sa koronom, prema službenim podacima umrlo 3.5 milijuna ljudi. Od čega je umrlo preostalih 9.5 milijuna ljudi?

Da li ste se ikad zapitali zašto u Kini zaraze gotovo više da i nema. Kini koja je najmnogoljudnija zemlja? Zato što je Kina iz komunističkog već uvelike zakoračila u tehnokratsko društvo. Kinom već upravljaju jedinice i nule, digitalne potvrde i Umjetna inteligencija. Zato što je u kini već zaživio sustav bodovanja, takozvani socijalni ili društveni kredit. Zato što u kini osnovne slobode već odavno ne postoje, stoga im korona nije potrebna kako bi ih se zatiralo. Kina već ima implementiranu mrežu nadzornih kamera sa tehnologijom prepoznavanja lica i emocija. Diljem kine razmješteno je oko 400 milijuna kamera, a u nekim kineskim školama djecu se prati i nadzire putem mikročipova usađenih u odjeću.

Zato ponavljamo i ponavljamo od samoga početka, pandemija će trajati onoliko dugo koliko je potrebno da zapad postane Kina, tehnokratsko fašističko društvo kojem je krajnji cilj u potpunosti promjeniti ono što smatramo čovjekom na fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

O ovome je pisao Orwell u 1984-toj kao i Aldous Huxley u Vrlom novom svijetu.

“Pandemija”, ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda, cjepiva i covid putovnice samo su početak onoga što tehnokrate nazivaju Veliki reset.

Reset bankarskog sustava, što znači potpunu digitalizaciju, odnosno uvođenje digitalne valute.

Reset industrije, što znači uništenje trenutne te pokretanje četvrte industrijske revolucije, ili prevedeno, robotizacija, automatizacija i digitalizacija.

Reset poljoprivrede, što znači uvođenje GMO-a i sintetičke laboratorijske hrane.

Što vodi ka resetu političkih sustava, odnsono upravljanja državom iliti uvođenje tehnokracije, totalitarnog tehnološkog sustava kojim upravlja umjetna inteligencija.

Reset medicine, odnosno uvođenje transhumanizma… 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.