Pogledajte gostovanje ljudi koji su dobili otkaz zbog uvođenja covid potvrda

 

Činjenica je da se cijepljeni mogu zaraziti, a znanstveno je dokazano da cijepljeni nose isti viralni teret kao i zaraženi a necijepljeni. No unatoč tome vlasti su uvele covid potvrde i omogućile cijepljenima nesmetano širenje virusa bolničkim sustavom, među najugroženijima.

Zbog odbijanja cjepiva na koje se covid potvrdama prisiljava radnike u bolničkom sustavu i socijalnoj skrbi, pali su i prvi otkazi. Evo njihove priče.

Izvor: Bujica Z1TV


Zbog nevjerojatne razine cenzure od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u

U videu kojeg možete pogledati u nastavku Marc Van Ranst objašnjava kako je izigrao cijelu populaciju Belgije za vrijeme “svinjske gripe” putem zastrašivanja, napuhavanja stopa smrtnosti te manipulacijom medija.

Sa podsmijehom objašnjava kako je uspio nametnuti cjepivo za svinjsku gripu zastrašenom belgijskom narodu. Cjepivo proizvedeno od strane kompanija za koje je sam radio.

Dio iz filma “Monopoly”

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.