Pogledajte govor Maxa Igana na prosvjedu u Australiji

 


Kažu, cjepiva su efikasna i svi bi se trebali cijepiti, pa, oni koji to kažu neki mi objasne ove brojke, i neka ne trabunjaju o delta iliti indijskom soju, jer koliko vidimo, Indija nije izbrisana sa lica zemlje, brojevi zaraženih u Indiji spram Hrvatske, a da ne govorimo o zemljama sa iznimno visokim brojem cijepljenih, su smiješni.

Kolovoz 2021. godina

Kolovoz 2020. godina

Danas, tvrde vlasti, u RH je cijepljeno 50% odrasle populacije. Kako je onda moguće da su ovih dana brojevi novozaraženih duplo veći nego u istom razdoblju prošle godine kada nitko nije bio cijepljen?

Da li su ta cjepiva zaštitila ijednu osobu, ili su, prema brojkama, razbuktala zarazu?

Ako su cjepiva efikasna i tih 39% kako tvrde, protiv delta soja, uz masu cijepljenih i masu onih koji su preboljeli koronu u proteklih godinu dana, i stekli prirodni imunitet, brojke novozaraženih bi trebale bit barem koji postotak niže, u odnosu na lani, a ne duplo veće.

Da li cjepiva šire zarazu? Kako objasniti drugačije stopostotni porast broja novozaraženih u odnosu na lani? Molim vas IQ-ovci!


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.