Slijedi nam kontrolirani planetarni kolaps iliti “GLOBALNI RESET”

 

Irska doktorica razotkriva pozadinu korona pandemije

Liječnica iz Irske u svom video obraćanju oštro se suprotstavila kovid histeriji istaknuvši kako je takozvana “pandemija” trojanski konj.

“Oni dolaze po vas, vašu obitelj, vaše poslove, vašu ušteđevinu, vaš dom, vašu mirovinu, vašu kulturu, vašu slobodu, vaš način života”

“Ovo nije teorija zavjere. Agenda 21/2030 provodi se sada i ostvarit će se, osim ako se ne ujedinimo kako bismo se oduprli.”

McCloskey upozorava da despoti koriste “dim i ogledalo” COVID-a kako bi kroz “Globalni reset” nametnuli totalitarnu vladavinu na cijelom planetu.

Izvor videa bitchute kanal KALEIDOSKOP


Što se krije iza pandemije? Veliko resetiranje svijeta

Razna društvena, zdravstvena i gospodarska ograničenja nastala s pandemijom koronavirusa povod su za razmišljanje i preusmjeravanje globalne ekonomije i za ubrzanje provedbe dugogodišnjih planova za uspostavljanje „novoga svjetskog poretka“. Pod pokroviteljstvom Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) većina se glavnih aktera i analitičara zalaže za tzv. „veliko resetiranje“ globalne ekonomije nakon recesije. Nije slučajno da je 18. listopada 2019. u New Yorku WEF sudjelovao u tzv. Događaju 201 tijekom simulacije vježbe pandemije „visoke razine“ koju je organizirao Hopkinsov centar za zdravstvenu sigurnost u partnerstvu sa Zakladom Bill & Melinda Gates.

Veliko resetiranje globalne ekonomije uključilo bi i proširilo globalnu tehnokratsku vladavinu, s uskom suradnjom između čelnika digitalne industrije i vlada. Programima poput zajamčena minimalnog dohotka i zdravstvene zaštite za sve nova vrsta upravljanja kombinira strogu društvenu kontrolu s obećanjima o punoj socijalnoj pravdi. Zanimljivo je da takve projekcije novoga svjetskog poretka digitalno-političke i ekspertne vladavine kombiniraju elemente numeričkog socijalizma, poput zalaganja za globalni sustav socijalnih kredita. U tom smjeru, Kina je pionir u tom modelu praćenja i kontrole pojedinaca, poduzeća i društveno-političkih subjekata.

Pod vodstvom WEF-a program Velikog resetiranja ukazuje na to da dovršetak trenutne industrijske transformacije i prijelaza u numeričko doba i doba umjetne inteligencije zahtijeva veliku reviziju i preobražaj ekonomije, politike i društva. Takva globalna transformacija zahtijeva promjenu ljudskog ponašanja pa je stoga i „transhumanizacija“ uvrštena kao tema 51. sastanka u Davosu 2021.

Pročitajte više na: https://blog.vecernji.hr/jure-vujic/sto-se-krije-iza-pandemije-veliko-resetiranje-svijeta-12094 – blog.vecernji.hr 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.