Vera Sharav, Židovka koja je preživjela holokaust u razgovoru s dr. Reinerom Fuellmichom ukazuje na sličnosti između nacističkog režima i onoga što se događa danas

 

Da li ste znali da se za vrijeme nacističke Njemačke Židove obilježavalo, da im je bilo zabranjeno ili ograničeno kretanje i putovanje, sudjelovanje u obrazovnim, vjerskim i kulturnim događajima, a pod izgovorom sprječavanja širenja bolesti?

Da li ste svjesni da se pod krinkom pandemije i sprječavanja širenja korona virusa povijest ponavlja, ne samo u Izraelu nad Židovima, već i u čitavom svijetu?Izvor videa: Kaleidoskop

Da, mi svjedočimo uvođenju novog normalnog, novog normalno koje se kroz povijest uvodilo stotine puta, bilo putem religija ili vladara, bilo putem ne tako davnog uvođenja fašizma, komunizma ili demokracije. Zapad je do nedavno uvodio novo normalno u brojnim zemljama bliskog istoka kao i po čitavom svijetu, a sada se novo normalno nameće pod krinkom borbe protiv pandemije, planetarno i odjednom.

Svako uvođenje novog režima (novog normalnog) bilo gore spomenutog komunističkog bilo fašističkog bilo demokratskog, odnijelo je milijune života, a uvođenje novog palnetarnog upravljanja, takozvane tehnokracije, događa se upravo sada pod krinkom borbe protiv pandemije i globalnog zatopljenja, pod krinkom tehnološkog razvoja.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.