Žele cijepiti cijelu svjetsku populaciju, što uključuje i djecu od starosti tek nekoliko mjeseci

 

Iako najprocijepljenije zemlje dokazuju kako cjepiva niti štite od zaraze niti sprječavaju širenje zaraze, mediji i pojedini “znanstvenici” ne odustaju od mantre kako su cjepiva, odnosno cijepljenje jedini način za zaustavljanje pandemije i vraćanje na staro.

Tvrditi ovakvo nešto, danas, uza sve dokaze iz Izraela, Velike Britanije, SAD-a, Gibraltara i brojnih drugih zemalja koje imaju iznimno visoku procijepljenost, a s druge pak strane rast broja novozaraženih, samo znači da očito imamo posla sa psihički bolesnim osobama koja ne mogu ili ne žele sagledati činjenice.

Tko iole inteligentan ili znanstveno potkovan ili tko želi sagledati činjenično stanje može ignorirati donji grafikon – činjenice te pozivati i propagirati kao i prisiljavati ucjenama na cijepljenje?


Uz broj cijepljenih i onih koji su preboljeli covid, ako su cjepiva učinkovita, broj novozaraženih bi trebao padati strmoglavo prema nuli.

Ali ne, umjesto da je svakom jasno da cjepiva nemaju veze sa virusom i da ih treba zabraniti, ili da je sustav testiranja nakaradan i u potpunosti lažan pa generira lažno zaražene, oni sada prebacuju krivnju na necijepljene, na necijepljenu djecu koja mogu zaraziti svoje cijepljene roditelje te djedove i bake, što znači da ih je potrebno, prema ovim psihopatama, što ćete vidjeti niže u videu, cijepiti, što su već počeli i propagirati na našoj javnoj televiziji, pozivajući djecu da izbjegavaju kontakt sa starijim osobama.

Dakle nisu problem neučinkovita cjepiva koja ne pružaju zaštitu, već su problem necijepljeni i djeca od nekoliko mjeseci? Da li smo jebeno skrenuli s uma???

Što to radimo?

Što to radite političari i novinari? Što to radite znanstvenici i doktori? Što sa vama nije u redu?

Koja korist ako se i svi cijepimo tri puta godišnje svake godine, ako su cjepiva neefikasna, ako se i dalje možemo zaraziti i širiti zarazu???

Uz to, cjepiva sa sobom nose moguće blaže ili teške kratkoročne ili dugoročne nuspojave, pa i smrt, što potvrđuju razni sustavi prikupljanja podataka kao i brojni doktori i znanstvenici, tako da s jedne strane imamo cjepiva koja ne štite od virusa, dok se s druge strane od tih cjepiva možete teško razboljeti pa i umrijeti. Totalna šizofrenija i ludost. Da li ste svjesni kuda sve ovo ide, da li ste svjesni da se ovdje radi o vašoj djeci?

Pogledajte video:


Djeca ovim virusom nisu ugrožene ni u kojem pogledu, dok cjepiva niti štite od zaraze niti sprečavaju širenje zaraze, tako da cijepiti djecu da se zaustavi širenje zaraze, ponavljamo još jednom, je čista laž i obmana, laž koja bi prema nekim znanstvenicima mogla koštati ljudsku vrstu milijune dječjih života, na što je jasno i glasno upozorio dr. Zelenko, rekavši da je cijepljenje djece besmisleno osim ako vjerujete u poganski ritual žrtvovanja djece.

Dr. Zelenko kaže da kada procjenjujete bilo koji lijek, da ga je nužno sagledati iz tri perspektive. 1. Je li Sigurno? 2. Da li je efikasno? 3. i da li ga trebate

To što vam je lijek dostupan ne znači nužno da ga trebate i upotrijebiti, tvrdi Zelenko, jer mora postojati medicinska opravdanost i nužnost za njim.

Ako djeca ni na koji način nisu ugrožena koronavirusom, a nisu, ako cjepiva ne štite od zaraze i ne sprječavaju širenja zaraze, a ne sprječavaju, što dokazuju zemlje poput Izraela, moramo si postaviti pitanje da li postoji medicinska nužnost ili opravdanje za cijepljenje djece. Ne postoji.

Uostalom pogledajte što je dr. Zelenko rekao vezano uz covid cjepiva i cijepljenje cijele svjetske populacije:


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.