Cyber Poligon – Nema katastrofe bez prethodne simulacije 2. dio

 

“Cyber ​​Polygon” ima alarmantne sličnosti sa simulacijom pandemije pod nazivom Event 201 ( koji možete pogledati OVDJE), također sponzoriranom od strane Svjetskog ekonomskog foruma, a koja se dogodila neposredno prije izbijanja zaraze COVID-19.

Svjetski gospodarski forum (WEF) udružio je snage s ruskom vladom i globalnim bankama u srpnju 2020. i srpnju 2021. radi provođenja simulacija kibernetičkih napada na visokoj razini koji bi, u izvanrednim slučajevima doveli cijelo globalno gospodarstvo do zastoja. Kao stvarni događaj, ovo bi otvorilo put planiranom “Velikom resetu” Svjetskog ekonomskog foruma i tehnokratske klike.

Svatko tko može zbrojiti dva i dva svjestan je što bi ovo moglo značiti. Ali što učiniti? Baš kao što bi se mogli zaštititi od pljačke kada bi imali dojavu da nas se planira opljačkati, isto tako mogli bismo spriječiti i naume tehnokrata kada bi većina ljudi bila svjesna, znala što nam se sprema.

Samo “budna” svjetska populacija može spriječiti ono najgore. I tu je informacija ključ, pa stoga ne začuđuje da se nalazimo u informacijskom ratu u kojem su cenzura, propaganda i laži najjače oružje klike.

Nema katastrofe bez prethodne simulacije

Svjetski ekonomski forum, a posebno njezin direktor, Klaus Schwab, upozoravaju svjetsku javnost na katastrofalne posljedice cyber-hakerskog napada, zbog čega su i podržali pripremne simulacijske vježbe pod nazivom Cyber ​​Polygon. Gledajući unatrag, otkriva se uobičajen prijeteći scenarij: kolaps globalnog financijskog sustava i globalnog sustava opskrbe, odnosno energetskih i transportnih ruta koje su već sada pod ogromnim udarom covid mjera.

Povijest nas uči kako su se napadi događali u isto vrijeme ili ubrzo nakon simulacija. Kao primjerice 11. rujna 2001., ili za vrijeme napada na londonsku podzemnu željeznicu u srpnju 2005., sjetimo se napad na Charlie Hebdu u Parizu, ili na posljednju simulaciju iz listopada 2019. koja je prethodila “pandemiji” koronavirusa, a koja do danas većinu svjetske populacije drži u željeznom stisku sa fatalnim posljedicama.

Koraci do potpune kontrole

Početkom srpnja 2021. došlo je do cyber-napada ransomwarea* na američku IT tvrtku Kaseya. Cilj je bio iznuđivanje novca. Ovaj cyber napad zahvatio je više od 1.000 tvrtki povezanih s poslužiteljima Kaseya. Također je pogođen švedski lanac supermarketa Coop, koji je morao privremeno zatvoriti 800 trgovina jer sustav više nije radio. Možemo li pretpostaviti da je ovaj scenarij bio prilično prikladan za Cyber ​​Polygon 9. srpnja 2021., simulacijsku igru ​​o virtualnim kibernetičkim napadima, koju podržava WEF?

Prije svega, stanovništvo je putem simulacija potrebno informirati o strašnim posljedicama cayber napada kada bi se dogodio, a kako bi stanovništvo u slučaju “stvarnog napada” prihvatilo mjere koje su prethodno prikazane u samoj simulaciji. Problem-reakcija-rješenje.

Problem (zatvorene banke, trgovine, benzinske pumpe, veliki problemi sa distribucijom energenata…), reakcija (panika među stanovništvom), a zatim rješenje (uvođenje digitalnih identifikacija bez kojih nema pristupa internetu, potpuna transformacija interneta) sve do potpune kontrole interneta i stanovništva.

David Rockefeller jasno je ukazao na ove događaje još 1991. Doslovno je rekao: „Na pragu smo globalne transformacije. Sve što nam treba je prava velika kriza i nacije će prihvatiti Novi svjetski poredak. ”

Cyber pandemija

Pretpostavlja se da će se u slučaju cyber napada računalni virusi zbog globalnih IT mreža širiti munjevitom brzinom i paraliziraju čitave sektore gospodarstva. Otuda i izraz Cayber pandemija. To bi moglo utjecati na prehrambene lance, energetska poduzeća, logistička poduzeća, banke itd., Drugim riječima, na sva područja koja čine našu praktičnu svakodnevicu. Prema naraciji WEF -a, za suočavanje s takvim horor scenarijima potrebna su rigorozna zatvaranja interneta. Budući da bi potencijalno svi mogli biti ili cyber teroristi ili barem operateri računalnog sustava zaraženog virusom, potrebna su ograničenja pristupa i kontrole interneta. Déjà vu? Već viđeno, ili?

“Ostani kod kuće” “Lockdown” “Karantena” “Asimptomatski prenosnici” “Bioteroristi” “Cjepiva” “Covid potvrde” “Ogranicavenje pristupa necijepljenima”

Kako je korona poslužila za ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda te za uvođenje kontrole nad svjetskom populacijom (pogledajte Australiju), tako bi cayber pandemija trebala omogućiti uspostavu potpune kontrole interneta. Pitate se zašto?

 Schwab, kao krajnji cilj “Velikog reseta” i četvrte industrijske revolucije, što podrazumijeva robotizaciju i digitalizaciju, vidi stapanje čovjeka na fizičkoj, biološkoj i mentalnoj razini sa tehnologijom, odnosno digitalnim svijetom. Dakle potpuna kontrola digitalnog svijeta – interneta, je potpuna kontrola čovjeka budućnosti. Eto zašto.

U Schwabovoj knjizi “Oblikovanje budućnosti četvrte industrijske revolucije” objašnjava da će tehnologija u razvoju omogućiti vlastima da  “uđu u dotadašnji privatni prostor naših umova, čitajući naše misli i utječući na naše ponašanje.

No, nije li zastrašujuće kako su perfidno uzorci pletenja Novog svjetskog poretka nekolicine vladajućih oligarha utisnuti u mozak mnogih kao naizgled logičan put?

Pogledajte video

kla tv

Od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.