Iako je Putin jasno rekao kako će prekinuti isporuku nafte u slučaju ograničavanja cijene, EU ograničila cijenu ruske nafte na 60 dolara po barelu

 

Ima nešto gore od inflacije, a zove se nestašica. Zbog odluka čelnika zemalja EU uskoro bi se mogli susresti nakon rasta cijena plina i sa rastom cijena ali i moguće sa nestašicom nafte, nafte koja čini krvotok industrije i ekonomije

Naime, članice Europske unije dogovorile su ograničavanje cijene ruske nafte na 60 dolara po barelu, u skladu s prijedlogom G7, rekli su europski diplomati agenciji dpa, prenose bez trunke kritike ili zabrinutosti korporativni mediji iako je Putin jasno rekao kako u tom slučaju nafta više neće biti isporućivana Europi. Nadalje navode kako bi Ruska proizvodnja nafte zbog te odluke početkom iduće godine mogla pasti za 500 do milijun barela nafte dnevno, prenosi Reuters. Pitanje je da li misle na 500 do milijun barela nafte koje Rusija više neće isporučivati EU? I zašto misle da će proizvodnja pasti za 500 do milijun barela ako znamo da skupina G7 ne čine cijeli svijet, odnosno ako znamo da je Putin već pripremio, kako prenose isti korporativni medij, sto tankera za prijevoz nafte namijenjene Europi ka Kini i Indiji.

Stoga, da li će se ograničavanje cijene ruske nafte pokazati potpunim promašajem baš kao i svi dosadašnji paketi sankcija usmjerenih ka Rusiji, vjerujemo da hoće, jer koliko možemo vidjeti dogovor skupine G7 nije usmjerena na način da zada udarac Rusiji već industriji i ekonomiji Europe, a u korist ponajprije Kine koju se promovira i propagira kao model za cijeli svijet.

Uistinu, ako ova odluka kao i prijašnje urode plodom Europu će zadesiti novi val inflacije kao i moguća nestašica ne samo plina već i nafte što će zahtijevati intervenciju vlade na način ograničavanja i kontrole, što jest kineski model upravljanja.

Da, Rusko Ukrajinski sukob nije naš sukob ali mi jesmo definitivno u ratu, za sada u psihološkom i ekonomskom kojeg vlade Europe i svijeta vode protiv nas, svojih građana, no, ne trznemo li se iz sna taj rat bi mogao prerasti u oružani sukob u koji nas isti ti ljudi svim silama žele uvući.

Na naj nižoj razini ovo je rat Rusije i Ukrajine, i u to vjeruje najveći broj ljudi

.Na malo višoj razini ovo je rat Amerike i Rusije u kojem amerika za svoje interese žrtvuje ukrajince, o tome je govori i Milanović. Ovoga su svjesni brojni političari i analitičari ali iz straha šute.

Na još višoj razini ovo je rat šačice psihopatskih bogatih i utjecajnih familija protiv ljudske vrste, rat koji vode kako na psihološkoj i fizičkoj tako i na ekonomskoj i političkoj razini, rat koji nadilazi nacije.

Na najvišoj razini ovo je duhovni rat, a ovo su samo njegove materijalne manifestacije, rat protiv same biti i suštine, prirode čovjeka i vođen je od strane sile koja nije sa ovoga svijeta.

Vezani postovi:


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.