INTERVJU SA AARON RUSSO: Demokracija je iluzija, demokracija jednako Novi svjetski poredak

 

Godinama unazad pisali smo i upozoravali na ovo što se upravo sada događa, možda nismo imali točne nazive ili znali točno kako će se takozvani Novi svjetski poredak implementirati, ali znali smo da znači ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda iliti svjetsku totalitarnu vlast, digitalnu valutu i neprestano nadzirano, praceno i kontrolirano stanovništvo koje neće posjedovati ništa

Danas svi znamo za takozvani Kineski duštveni kredit, pametne uređaje, Umjetnu inteligenciju, 5G, implatate za mozak, transhumanizam ili univerzalni temeljni dohodak, takozvane temelje Novog svjetskog poretka koji se sada dok ovo čitate implementiraju diljem svijeta.

Oni koji nas prate zadnjih deset godina lako mogu povezati i uvidjeti što se trenutno događa, ali takvih je malo, stoga smo odlučili umjesto pisanja o covidu i cjepivima, što je jedan vid planetarne doktrine šoka poput 11. rujna 2001. godine, pisati o samim temeljima današnjeg društva koja su temelj za stvaranje budućeg društva, odnosno totalitarnog, tehnokratskog Novog Svjetskog poretka.

U nastavku možete pogledati intervju Alexa Jonesa sa Aaronom Russom. Upoznajte svog “neprijatelja”

Upoznaj neprijatelja, upoznaj samoga sebe, i pobjeda neće biti dvojbena ni u stotinu bitaka.

Onaj tko poznaje sebe, ali ne i neprijatelja pretrpjet će jednaki broj poraza i pobjeda.

Onaj tko ne poznaje ni sebe ni neprijatelja, doživjet će neuspjeh u svakoj bitci. 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.