LOGIČNO.COM – Sve miriše na Novi svjetski poredak

 

Organizatori Svjetskog ekonomskog foruma na virtualnom okupljanju očekuju čelnike moćnih država, među kojima su kineski predsjednik Xi Jinping, indijski premijer Narendra Modi, njemačka kancelarka Angela Merkel i južnoafrički predsjednik Cyril Ramaphosa. Središnja tema summita bit će, kako smo se dosad uvjerili, “ izgradnja mirnijeg i prosperitetnijeg doba nakon pandemije COVID-19“. Tzv. Agenda Davos trajat će od 25. 01. do 29. 01. i kako „Veliki Gospodari“ tvrde, raspravljat će o temama poput ekonomskog sustava, odgovornog rasta, suradnje i iskorištavanja tehnologija u četvrtoj industrijskoj revolucji. Osim navedenih sudionika, summitu će prisustvovati japanski premijer Yoshihide Suga i predsjednik Južne Koreje Moon Jae-in (čija je ključna uloga raspravljati o ulozi Azije u oporavku od pandemije), izraelski premijer Benjamin Netanyahu, francuski predsjednik Emmanuel Macron i kolumbijski predsjednik Ivan Duque.

Izvor teksta: logicno.hr

Autor: Klaudia

Inače, Agenda Davos događaj je koji se odvija svake godine u švicarskom gradiću Davosu i kojemu prisustvuju brojne političke elite koje zvanično žustro raspravljaju o dobrobiti i blagostanju u svijetu. Vrlo je neizvjesno što očekuje čovječanstvo nakon ovoga Svjetskog foruma, ali s obzirom da je „mozak“ operacije Agenda Davos izvršni predsjednik Svjetskog Foruma Klaus Schwab, zagovornik „Velikog reseta“  kapitalizma koji će iz temelja promijeniti sve aspekte našega društva i gospodarstva, počevši od obrazovanja do socijalnih ugovora i radnih uvjeta, ne bi se moglo reći da će donijeti išta novo osim više totalitarnih mjera. Što nas sljedeće očekuje, porez na zrak? Ili možda prelazak na anaerobni način življenja kako ne bismo okolo rasprostranjivali svoje bacile?

Ne treba zanemariti činjenicu da, osim Schwaba, koji je napisao knjigu o „Velikom resetu“, iza ovoga projekta stoji skupina najbogatijih svjetskih oligarha i najmoćnije svjetske korporacije koji praktički funkcioniraju kao zasebni entiteti, usprkos „vlasti“ koju viđamo na TV-u i za koje glasamo kako bismo ispunili svoju demokratsku dužnost. E pa, koga god birali, lijeve ili desne, svejedno ste izabrali jednu svjetsku vladu koja će i jednima i drugima naređivati što da čine, a oni će pristajati na sve kako bi sačuvali svoju stražnjicu i uhljebili se u nekoj uvaženoj instituciji da mogu cijeli život putovati na „poslovne sastanke“ koje naravno, nisu platili iz svoga džepa.

O kojim velikim svjetskim korporacijama je riječ? Amazon, Apple, Astra Zeneca, Bank of America, BMO Financial Group, Bayer, Chevron, Deutsche Bank, Facebook, Google, HP, ING Group, Johnson & Johnson, JPMorgan Chase, Mastercard, Manulife, Microsoft, Moderna, Nasdaq, Ontario Učiteljski mirovinski plan, Institut za otvoreno društvo (tj. George Soros), PayPal, Pfizer, Royal Dutch Shell, Saudi Aramco, Standard Bank Group, Suncor Energy, Visa i Walmart tek je nekolicina onih koji nam stavljaju brnjice i lišavaju nas života vrijednog čovjeka. Većina rukovoditelja ovih korporacija dio je oligarhije koja u potpunosti kontrolira svaki aspekt života na Zemlji.

S druge strane, jedna od tema virtualnog summita bit će Četvrta industrijska revolucija koja je donedavno bila samo vizija razvijenih zapadnjačkih društava, a sada nam dolazi na mala vrata. Ovaj tip industrije zamišljen je kao globalni koncept koji pomoću tehnologije transformira tradicionalne proizvodne procese i načine rada. (Svaka sličnost s ciljevima Novog svjetskog poretka je slučajna.)

Rečeno između redaka, industrija 4.0 će ubrzati robotizaciju svijeta te u neko dogledno vrijeme, možda nekom novom krizom ili novom pandemijom, dovesti do spajanja biološkog i digitalnog, i od čovjeka pretvoriti strogo nadzirani i bezumni stroj za rad. Zaista, globalistima treba skinuti kapu zbog uspješno isplaniranog projekta „plandemije kontrole“. Kako bi Schwab rekao: “Nećete posjedovati ništa za deset godina, ali ćete biti sretni zbog toga“. Uživajte, dragi čitatelji, dok još uopće smijete necijepljeni izlaziti iz kuće. S obzirom na to što nam elita iz Davosa sprema i koliko je ovaca i vune, svima će nam nedostajati „little white lies“ Markotićke, Beroša, Capaka i Božinovića za par godina.

logicno.com


Glavna ruska banka sprema se lansirati vlastitu kripto valutu do proljeća

Najveći ruski zajmodavac, Sberbank, podnio je zahtjev nacionalnom financijskom regulatoru za uspostavljanje blockchain platforme za vlastiti digitalni token pod nazivom Sbercoin. Projekat bi mogao biti pokrenut već ovog proljeća.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Eto, toliko o spasiocu Putinu koji će uništiti Novi svjetski poredak. Digitalna valuta je jedan od glavnih temelja Novog svjetskog poretka odnosno potpune kontrole svakog čovjeka na planeti od strane najvećih kriminalaca i zagađivača te uništavača okoliša koji nam pod globalnim resetom prodaju maglu o zelenoj i održivoj ekonomiji.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.