Dokaz da su mainstream mediji fake news – Vijest o ubojstvu koje se nije dogodilo

mediji oružje masovne obmane

.

Ova vijest, odnosno laž koju su objavili svi mainstream mediji dokaz je kako pravo novinarstvo više ne postoji, odnosno kako se novinarstvo svelo na izmišljanje, ili u ovom slučaju na prepisivanje i ponavljanje neprovjerenih informacija poput  papiga bez ijednog dokaza.

Video koji možete pogledati u nastavku  dokazuje  razinu lažnih vijesti kojima nas bombardiraju svakodnevno, kao što smo godinama i pisali. Ovu lažnu nepostojeću vijest sa izjavama, ponavljam, izjavama koje su očito lažne pošto je dotični gospodin živ i zdrav – glasnogovornika ukrajinske policije prenijeli su svi mediji, od HRT-a, nove tv, rtl-a, index-a, jutarnjeg, vecernjeg… bez da su u ruci imali ijedan dokaz o istinitosti ubojstva ruskog novinara. Koliko je takvih lažnih, a po naše živote važnih vijesti do sada već objavljeno?

Sam Rockefeller na pitanje  o izmišljenom ratu protiv terorizma te na koji način namjerava uvjeriti ljude u lažnu verziju o napadima 11. rujna je izjavio: “Uz pomoć medija, mediji mogu sve uvjeriti da se tako dogodilo. Samo je potrebno da laž ponavljaju iznova i iznova i na kraju će je ljudi prihvatiti.”

Ovaj video je dokaz koliko je lako obmanuti mase.

Novinarstvo je odavno mrtvo. Spin doktori te plaćenici multinacionalnih korporacija i globalisti diktiraju “istinu”.

Vijest o ubojstvu koje se nije dogodilo – zastrašujuće.

Fake news s HRT-a

Opet fake news s HRT-a. Ovaj put lažu da je ubijen ruski novinar Arkadij Babčenko koji je zapravo živ i zdrav.Do kada misle lagati i obmanjivati naš narod?

Objavljuje Ivan Pernar u Srijeda, 30. svibnja 2018.

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.