Amerizam (demokratski fašizam) – Kako je počelo?

rat amerika sad

.
U ovom dokumentarcu nećete pronaći ništa što već niste vidjeli ili znali, nismo otkrili ništa novoga u američkoj povijesti. Nema ničega novog u američkoj povijesti. Jednostavno smo poredali dokaze i činjenice tako da se potpuno licemjerje američke politike lakše vidi.

Cilj nam je pokazati da su trumpovi (s amerizmom – demokratskim fašizmom) prisutni u većem dijelu američke povijesti – od brutalnog načina na koji su se obračunali s američkim Indijancima, sveprisutnog rasizma do suvremenog imperijalizma i uloge globalnog policajca.

Nema nikakve potrebe zgražati se nad Trumpom kad on samo govori ono što je većina američkih predsjednika radila – i lagala svojim sunarodnjacima i čitavom svijetu.

Svi predsjednici Amerike od 1945. do danas, da postoji sud u Nürnbergu, bili bi osuđeni ili po svim ili po gotovo svim točkama optužnice (ratni zločini, zločini protiv čovječnosti, poticanje agresije i poticanje ili sudjelovanje u zločinima protiv mira) na maksimalne kazne.

Pozornost treba obratiti na riječi “ja” i “moj” u dijelu teksta koji se bavi Indijancima. To jasno govori što je u stvari Amerizam.

Autor videa: A. Kapraljević

.