Bežična tehnologija i naše zdravlje

mobitel zračenje frekvencija rak

.
Sve veći broj znanstvenih istraživanja priznaje da, u ovom trenutku, najveću prijetnju našem zdravlju i dobrobiti (a to vrijedi i za sve druge oblike života) predstavlja podmukao, sveprisutan i nevidljiv oblik zagađenja koji se zove «elektrozagađenje». Mnogi zdravstveni problemi povezuju se s izlaganjem EMZ-u, uključujući razne oblike raka (posebno rak mozga, oka, uha i leukemija),1,2 spontani pobačaji,3 urođeni defekti,4 sindrom kroničnog umora,5 glavobolje,6 kronični stres,7 mučnina i srčani problemi,8 autizam,9 poteškoće s učenjem,10 nesanica i Alzheimerova bolest.11
Što god vi mislili o životu u ovom visokotehnološkom svijetu, ta tehnologija ozbiljno ugrožava zdravlje svih nas.

Dokumentarni film “Rezonanca – Bića frekvencije” koji možete pogledati u nastavku otkriva 60 godina znanstvenih istraživanja koja dokazuju utjecaj bežične tehnologije ne samo na čovjeka, već na sva živa bića.

Oko nas postoji prirodna frekvencija kojoj pripadamo. Ona nedvojbeno utječe na naše mentalno i fizičko zdravlje, nažalost čovječanstvo se okružilo oceanom umjetnih frekvencija koje su svuda oko nas te guše prirodnu rezonancu planete. Izvana gledano, sve izgleda isto, ali na staničnom nivou primjećujemo veliku promjenu koja negativno utječe na sva živa bića na ovom prelijepom planetu.

 

.