Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Prenosimo Vam govor Gerija Jourofskog na temu prava životinja i veganstva koji je održan u Georgia Tech  2010. godine.
Svakako poslušajte ovaj, možda jedan od najboljih govora-predavanja na temu prava životinja i ljudske ishrane, koji će Vam razbiti sva uvjerenja, zaintrigirati ce Vas zanimljivim cinjenicama, potaknuti Vas da razmislite o eticnosti i pomoci Vam da stvorite mirnu savjest.
Njegov način izlaganja je jedinstven, i trebao bi ga vidjeti svatko tko želi učiniti ovaj svijet boljim mijestom za život.

Izvor: YouTube

 

Vezano:

Duhovnost i Prehrana

Prirodna Prehrana

Da bismo realizirali izvorno zdravlje, i time povratak Bogu(onom što jest), neophodno je kod sebe ostvariti istinsko poštovanje prirode i života opcenito. To podrazumijeva i shvaćanje da je i naše vlastito materijalno tijelo ništa drugo nego u-obličena i o-življena „ilovača“ („Prah majke Zemlje“), odnosno nerazdvojni dio cjelovitog jedinstva materijalne prirode. Pa, pošto u prirodi, kao takvoj, ne postoji nikakva hijerarhija po „važnosti“, to znači da ni jedan njen dio nije ništa više – ali ni ništa manje – važan od bilo kojeg drugog njenog djela. Svaka „razdvojenost“ je umjetna, i zato svako njeno podržavanje predstavlja robovanje iluziji.

 

Previous postTrputac - Ljekovita Svojstva Next postLijepljenje na iluzije