Okrutna Istina – Geri Jourofski

Prenosimo Vam govor Gerija Jourofskog na temu prava životinja i veganstva koji je održan u Georgia Tech  2010. godine.
Svakako poslušajte ovaj, možda jedan od najboljih govora-predavanja na temu prava životinja i ljudske ishrane, koji će Vam razbiti sva uvjerenja, zaintrigirati ce Vas zanimljivim cinjenicama, potaknuti Vas da razmislite o eticnosti i pomoci Vam da stvorite mirnu savjest.
Njegov način izlaganja je jedinstven, i trebao bi ga vidjeti svatko tko želi učiniti ovaj svijet boljim mijestom za život.

Izvor: YouTube

 

Vezano:

Duhovnost i Prehrana

Prirodna Prehrana

Da bismo realizirali izvorno zdravlje, i time povratak Bogu(onom što jest), neophodno je kod sebe ostvariti istinsko poštovanje prirode i života opcenito. To podrazumijeva i shvaćanje da je i naše vlastito materijalno tijelo ništa drugo nego u-obličena i o-življena „ilovača“ („Prah majke Zemlje“), odnosno nerazdvojni dio cjelovitog jedinstva materijalne prirode. Pa, pošto u prirodi, kao takvoj, ne postoji nikakva hijerarhija po „važnosti“, to znači da ni jedan njen dio nije ništa više – ali ni ništa manje – važan od bilo kojeg drugog njenog djela. Svaka „razdvojenost“ je umjetna, i zato svako njeno podržavanje predstavlja robovanje iluziji.

 

Comments are closed.