O nama

Svjestan da čovječanstvo prolazi kroz veliku preobrazbu, moj interes je pružiti što više kvalitetnih informacija koje se ne mogu pronaći u medijima glavne struje, gdje ih se jednostavno zaobilazi.

Na ovom portalu, pokušati ću vam pružiti što kvalitetnije informacije o transformaciji svijesti, sreći, slobodi i ljubavi, strahu, manipulaciji ljudima, O TOME TKO STVARNO VLADA PLANETOM, novom svjetskom poretku, IZVANZEMLJANIMA I NLO-u, o nastanku religija i tko njima upravlja, POLITIČARIMA I EU, o lijekovima i cjepivu, GMO-u, codex alimentariusu, istini o 11. rujna, RATU U AFGANISTANU, IRAKU, SIRIJI… te “ratu” protiv terorizma, moći misli, sadašnjeg trenutka, o samoispitivanju i samospoznaji, ZDRAVLJU I ŠTETNOSTI KONZERVANSA, indigo djeci, ČIPIRANJU LJUDI, chemtrailsima, REINKARNACIJI, laži o globalnom zatopljenju . . .

Napominjem, informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujem da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičem da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.


Možete nas pratiti i na YouTube kanalu.