O nama

Svjestan da čovječanstvo prolazi kroz veliku preobrazbu, moj interes je pružiti što više kvalitetnih informacija koje se ne mogu pronaći u medijima glavne struje, gdje ih se jednostavno zaobilazi.

Na ovom portalu, pokušati ću vam pružiti što kvalitetnije informacije o transformaciji svijesti, sreći, slobodi i ljubavi, strahu, manipulaciji ljudima, O TOME TKO STVARNO VLADA PLANETOM, novom svjetskom poretku, IZVANZEMLJANIMA I NLO-u, o nastanku religija i tko njima upravlja, POLITIČARIMA I EU, o lijekovima i cjepivu, GMO-u, codex alimentariusu, istini o 11. rujna, RATU U AFGANISTANU, IRAKU, SIRIJI… te “ratu” protiv terorizma, moći misli, sadašnjeg trenutka, o samoispitivanju i samospoznaji, ZDRAVLJU I ŠTETNOSTI KONZERVANSA, indigo djeci, ČIPIRANJU LJUDI, chemtrailsima, REINKARNACIJI, laži o globalnom zatopljenju . . .

Napominjem, informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujem da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičem da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Velimir Gašparić


Možete nas pratiti i na YouTube kanalu.