Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Prirodni uništavač stanica raka koj je 10.000 puta jači od Kemoterapije!

Sekret ili voće stabla Graviola na prirodni način učinkovito liječi od stanica raka i 10.000 puta je jači od Kemoterapije.

Zašto mi nismo svjesni toga?
Neke velike farmaceutske korporacije iz svog profita žele to otkriće držati podalje od javnosti te implementirati svoju sintetiziranu inačicu za prodaju.

Dakle, budući da znamo da sada možemo pomoći prijatelju u nevolji, dopuštajući mu uvid u saznanje ili u osobnoj pevenciji konzumiranja soka od Graviole.
Okus Graviole slatkastog je okusa te nije nimalo loš, naime potpuno je prirodan i definitivno nema nuspojava.
Ako imate mjesta u svome vrtu, zasadite jedno stablo biti će vam od velike koristi.

Stablo Graviola je u potpunosti iskoristivo.

Sljedeći put ikada vam dođe želja za voćnim sokom, potražite sok od Graviole.

Koliko je ljudi umrlo uzalud dok je ova čudotvorna biljka držana u sebičnoj tajnosti milijarde dolara teške farmaceutske industrije?

Ovo stablo je niskog rasta, a zove se Graviola! u Brazilu, “Guanabana” na Španjolskom a na Engleskom jeziku daje nadahnuti naziv “soursop” (izvorni-sok). Plod je vrlo velikog oblika i slatkastog je okusa. Kada ga ogulimo vidimo da je unutrašnjost ploda bijele boje i može ga se jesti iz ruke ili ga je moguće pripraviti kao voćni napitak.

Glavna važnost ove biljke je zbog svoje snažne učinkovitosti u borbi protiv raka. Iako je na glasu u prevenciji niza zdravstvenih stanja, najveću učinkovitost podaje anti-tumor efektu… Ova biljka je dokazano lijek od raka svih vrsta.

Osim što liječi rak, Graviola je širokog spektra antimikrobnog agensa i za bakterijske i gljivične infekcije, učinkovit je protiv unutarnjih parazita i crva, snižava visoki krvni tlak i koristi se za depresiju, stres i živčani poremećaj.

Sada nam može biti jasan razlog u postojanje svijetske institucije “Health Sciences Institute” u vašem nemogućem saznaju postojanja ove čudotvorne biljke.

Istina je nevjerojatno jednostavna: Duboko u Amazonskoj šumi raste stablo koje može doslovno revitalizirati ono što, vaš liječnik, i ostatak svijeta misli o liječenju raka i vaše šanse za preživljavanje, iako se budućnost nije nikada pokazala obećavajućom, za većinu.

Istraživanja pokazuju da će s ekstraktima iz ovog čudesnog stabla biti moguć:
* Napad na rak sigurno i učinkovito sa svim prirodnim terapijama koje ne uzrokuju ekstremne mučnine, gubitak težine i gubitak vlasišta
* Zaštitita na imunološki sustav i izbjegavanje smrtonosne infekcije
* Osjetno jače i zdravije tijelo kroz tijek liječenja
* Pojačanje životne energije i poboljšanje svog pogleda na život

Izvor ove informacije je jednako zapanjujuća: Ona dolazi iz jednog od najvećeg Američkog proizvođača “lijekova”, koj je ovaj plod podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji se provode od 1970-ih! Ti testovi nisu pokazali ništa neshvatljivo!

Ekstrakti iz stabla pokazaju da:
* Učinkovito ciljaju na ubijanje malignih stanica u 12 vrsta raka, uključujući i debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i raka gušterače…
* Spojevi stabla pokazali su se i do 10.000 puta jači od usporavanja rasta stanica raka od lijeka Adriamycin, najčešće korištene droge pri kemoterapiji!
* Što više, za razliku od kemoterapije, sekret izvađen iz Graviola stabla ubija samo stanice raka te ne šteti zdravim stanicama kao što je to slučaj kod kemoterapije!

Nevjerojatna učinkovita borba protiv raka leži u svojstvu stabla Graviola koje je opsežno istraženo pa zašto to otkriće nije podjeljeno sa vama? Jeste li čuli išta o tome?

Jedan od Američkih farmaceutskih magnata počeo je istraživanje pronalaska lijeka za rak te ga je taj put odoveo u Amazonu do Graviola stabla.

Razni dijelovi Graviola stabla, uključujući koru, lišće, korijenje, voće i voćno sjeme se stoljećima koriste u medicini tamošnjih domorodaca (Indi)! U južnoj Americi koristi se za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritis. Vrlo je šturo dokumentirano ovo znanstveno otkriće koje farmaceutske kompanije drže u tajnosti iako je dokazano da je Graviola stablo dinamo za život i vrlo sigurno-učinkovit lijek protiv raka.
No, to nije kraj gdje priča o Graviola stablu završava.

Farmaceuska tvrtka koja je htjela materijalizirati ovo otkriće naišla je na problem u federalnom zakonu koj govori da se prirodni sastojak ili biljka nemože patentirati, te tvrtka nema načina da izvuče ozbiljan profit iz Graviola stabla koje je kompletno prirodno.

Farmaceutska tvrtka uložila je gotovo sedam godina pokušavajući sintetizirati najmoćniji sastojak stabla Graviole protiv raka. Htjeli su proizvesti GMO – umjetno kloniranu biljku koju bi mogli patentirati i ponuditi je tržištu. No tu su naišli na prepreku, izvorni plod se jednostavno nije htio replicirati te time nije postojao način da tvrtka vrati svoje uzaludno utošene milione u to istraživanje.

Kao što je san o ogromnom profitu isčeznuo, njihovo testiranje na Gravioli došao do zaustavljanja projekta. Čak da bude stvar još gora, tvrtka je odlučila da ne objavljuje rezultate istraživanja u javnosti!

Međutim, srećom, jedan znanstvenik iz tima Graviola imao je čistu savjest te nije mogao držati tajnu koja bi rezultirala zločinom protiv čovječanstva.
Riskirajući svoju karijeru kontaktirao je tvrtku koja je posvećena berbi ljekovitog bilja iz Amazonskih šuma i puhnuo u zviždaljku!

Čudo se oslobodilo!
Kada su znanstvenici “Health Sciences Institute” upozoreni da je vijest izašla vani osjetili su ogroman otpor u uvid dokumentacije istržaživanja stabla Graviole, te su počeli sa mahnitalim sklanjanjem dokaza!

…. Nacionalni centar za istaživanje raka provodi prva znanstvena istraživanja u 1976. Rezultati su pokazali da su Graviola “lišće i stabljike učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica.” Neobjašnjivo, rezultati su objavljeni u internom izvješću i nikada nisu objavljeni u javnosti …

…. Od 1976, Graviola je dokazano da je neizmjerno moćan ubojica raka u 20 nezavisnih laboratorijskih testova, ali na taj dokaz se nisu osvrnuuli ni zaslijepljeni liječnici, novine, mediji u potpori ove činjenice od velikog značaja ikad pokrenutog u javnosti.

…. Istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Natural Products, nakon nedavne studije provedene na Katoličkom sveučilištu u Južnoj Koreji, jedan kemičar je izjavio da je u Gravioli utvrđeno da selektivno ubija stanice raka debelog crijeva u potenciji “10.000 puta od učinkovitosti Adriamycin-a (obično se koristi u praksi, kemoterapiji) … ”

…. Najznačajniji dio izvješća Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji kazuje da je Graviola pokazala da selektivno cilja na stanice raka, ostavljajući zdrave stanice netaknute. Za razliku od kemoterapije, koja neselektivno cilja na svu aktivnu reprodukciju stanica (kao što su želudac i stanice kose), zbog čega često dovodi do razorne nuspojave mučnina i gubitak kose u pacijenata oboljelih od raka.

… Studija na Sveučilištu Purdue nedavno je otkrila da sastojak iz lišća stabla Graviola precizno i selektivno ubija stanice raka u fokusu čak između šest ljudskih stanica, te su posebno učinkovita protiv raka prostate, gušterače i pluća …

Sedam godina šutnje je napokon slomljeno!

Izvor: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=277718008962080&set=a.249198565147358.65611.179526115447937&type=1&ref=nf

Previous postPreporuka filma - Miroljubivi ratnik Next postSjeti se ... 2. dio

17 comments

 1. ivana says:

  Svi 16, 2014

  Odgovori

  je li netko zna kako i od kog se može nabaviti sam plod graviole? dakle ne kapsule niti prah već baš plod.

 2. Buba says:

  Kol 23, 2013

  Odgovori

  Nedavno sam gledala reklamu dr. Bolanče za graviolu premium, moj savjet ne nasjedajte i ne kupujte od njega , 100 g. kod njega košta 299,00 kn plus trošak dostave 30 kn, na e-bayu možete birati kakav preparat želite , od soka,,do kapljica po vrlo povoljnim cijenama. Za informaciju , naručila sam 100 kapsula za samo 58,00 kuna (free shipping,dakle bez troškova poštarine)

 3. gloria11 says:

  Srp 28, 2013

  Odgovori

  dali se u Hrvatskoj može nabaviti mlada stabljika Graviole i u kojim predjelima može rasti.

  • Graviola Herb says:

   Kol 19, 2013

   Odgovori

   U Hrvatskoj ne možete nabaviti stabiljku…Ali možete u Brazilu! No, ovdje ta biljka nema šanse rasti, ukoliko joj ne stvorite prirodne uvjete za rast, a to je tropska klima…MIslim da su neki već i probali…

  • Buba says:

   Kol 23, 2013

   Odgovori

   Sjemenke graviole možete kupiti preko e-buya .Upravo sam posadila 10 sjemenki,nadam se da će izrasti bar nekoliko. Inače graviola ne smije biti na tempareturama nižim od 5 stupnjeva celzijusa,dakle možete je s lakoćom uzgajati na balkonu pa zimi unijeti u kuću na toploSjemenke graviole možete kupiti preko e-buya,kao i ostale proizvode od graviole.

 4. Tomica says:

  Srp 12, 2013

  Odgovori

  I koloidno srebro je izuzetno učinkovito u liječenju raka. Mnogo korisnih linkova i informacija možete naći ovdje: http://srebroiobitelj.blog.hr/oznaka/rak

 5. Milan says:

  Ožu 25, 2013

  Odgovori

  Svatko želi čuti iskustva uzimanja graviole i je li se tko izlijećio od raka pomoću graviole? Evo npr. jedne hrabre gospođe iz Pule koja je čak proglašena Ponosom Hrvatske, sa pravom naravno! Kaže kako joj je pomogao ples (iako je u penziji ona pleše ko curica), dobra pozitivna volja i – graviola! Ima dosta reportaža o njoj:

  http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/179267/Default.aspx

  http://www.24sata.hr/sudbine/superbaka-iz-pule-plese-salsu-skija-i-jos-ce-upisati-cambridge-256714

  http://cudesna-graviola.blogspot.com/2013/03/vanja-andriollo-ponos-hrvatske.html

 6. Milan S. says:

  Ožu 19, 2013

  Odgovori

  Blog o Čudesnoj biljci Gravioli, istraživanjima, iskustvima ljudi…
  http://www.cudesna-graviola.blogspot.com

 7. Stanko says:

  Velj 15, 2012

  Odgovori

  Zaista neljudski i krajno mizerno je kriti lijek za bilo koju bolest samo zato jer otrovi koji su u prodaji donose milijared u nechiji konto.
  Zato neka sve vishe bude ovakvih objava i saznanja koja mogu pomochi svakom chovjeku.Jer pravo na zdrav zivot i zashtitu zdravlja je univerzalno i neotugivo pravo svakog jednog chovjeka.

 8. Roberto says:

  Velj 9, 2012

  Odgovori

  Ja ipak više vjerujem farmaceutima. zato ću se cijepiti protiv svinjske gripe jer je, osim što uopće postoji, to izuzetno opaka bolest. A volio bih i dobiti taj rak pa da on vidi što sve mogu naši moćni liječnici svojim najnovijim dostignućima kojima sa 100% uspješnosti liječe – zračenjem i kemoterapijom!
  http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=lothar%20hirneise%20kemoterapija&source=web&cd=4&ved=0CDkQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.vasezdravlje.com%2Fdownload%2Fobjava-za-tisak-lotharhirneise.pdf&ei=GjUzT7DxFumo0QXw5fiQAg&usg=AFQjCNG4hk-Qs7w7ZuZIjI4rYvYdysuWgQ&sig2=uLRB79_SWaN0dlNQ8NIIfg&cad=rja

 9. Emanuela says:

  Velj 6, 2012

  Odgovori

  zanimljive informacije, hvala..eto..napravila sam malu pretragu po netu i nasla na talijanskim stranicama da je planinska graviola navodno jos efikasnija u borbi protiv raka (iako ima kiseliji okus i stvara malko mucnine)..istrazuje ju znanstvenica Leslie Taylor sa svojim timom..
  http://www.reteimprese.it/pag_A22622B2597C0

  a ovdje se nalazi zanimljiv pdf o vrsti graviole on kojoj se govori u vasem artiklu: http://rain-tree.com/Graviola-Monograph.pdf

 10. mišo bojić says:

  Velj 1, 2012

  Odgovori

  imam hcc trebalo bi mi gdje se može nabavit

A što Vi mislite o tome?

Ime obvezno

Stranica

XHTML: Za formatiranje možete koristiti ove oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*