Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Ovaj video prenosimo s namjerom kako bismo informirali što veći broj roditelja, sa svrhom zaštite vlastite djece, ili pak djece rodbine i prijatelja. Podijelite ovaj video , omogućite njegovo gledanje što većem broju ljudi, pomozite u širenju i spoznaji istine. Možda bas Vi pomognete nekom dijetu da se spasi tako sto će njegovi roditelji saznati istinu o cjepivima.

Emisija “Fenomenalno zdravlje” sa dr. Jeff Hockings

Gost: dr. Tedd Koren

.

.

.

.

.

Napomena: u većini članka i dokumentaraca vezanih uz GMO, ratove, bankarski sustav, financijsku krizu, lijekove pa tako i cjepiva, često se spominje kao glavni razlog obmanjivanja javnost, dobit, odnosno zarada kompanija. No, tome nije tako. Oni koji stoje iza multinacionalnih kompanija, poput Monsanta, posjeduju i glavne medije, vojnu industriju, naftnu industriju, farmaceutske kompanije, … kontroliraju bankarski sustav, dakle oni posjeduju, kontroliraju novac. Stoga ratovi, financijska kriza, GMO, lijekovi i cjepiva koja izazivaju najteže oblike bolesti, nisu osmišljena sa ciljem zarade, već s ciljem kontrole i porobljavanja čovječanstva.

Novac je samo sredstvo, ne cilj.

Previous postČak i najmanje promjene u magnetskom polju utječu na ljude Next postKalifornijski medicinski centar dokazao: Kanabis liječi rak!