Ekonomska kriza, Porasat cijena hrane, Naftnih derivata, Nezaposlenost, Val prosvjeda, Treći svjetski rat, … Unaprijed su isplanirani

Čitajući novinske članke zadnjih par dana prisjetili smo se pastora Lindsey Williamsa koji je prije tri godine počeo upozoravati na ovakav razvoj ekonomske i političke situacije u svijetu. On je još 2009. godine u emisiji Alexa Jonesa počeo iznositi planove elite za totalni ekonomski slom zapadnog svijeta, planove za rušenje dolara kao rezervne svjetske valute, manipulaciju cijenama nafte i u konačnici za pokretanje Trećeg svjetskog rata. Tada smo bili uvjeren da Williams pretjeruje u svojim najavama. (portalsvijesti.com)

No danas, godinu dana kasnije gledajući naslove novinskih članaka, uvjereni smo u suprotno – zastrašujuće, ali Lindsey Williams do danas nije pogriješio u niti jednoj svojoj najavi.

 

 „Elita ima svoj kodeks ponašanja… Rade u tajnosti, ali prema kodeksu moraju najaviti svoja djela. Ne kako će ih napraviti, već što će napraviti“ – Lindsey Williams, 2011.

 

Lindsey Williams, baptistički je svećenik koji je 1970. godine otišao na Aljasku kao misionar. Dok je boravio na Aljasci, nakon početka gradnje Trans-Aljaskanskog naftovoda 1974. godine dragovoljno se prijavio da služi kao kapelan za radnike na cjevovodu uz punu podršku „Alyeska Piplene” kompanije. Zadovoljni njegovim dugogodišnjim radom kao savjetnika za vezu između radnika i uprave, uvrstili su ga u sami vrh uprave, te je dobio, između ostaloga, i pristup sastancima uprave na najvišoj razini. Ovdje je kroz godine služenja upoznao sam vrh svjetske naftne elite. Tu je upoznao i svoja dva neimenovana izvora koja su mu razotkrila planove elite za kontrolu svijeta i svjetskih resursa, kako bi ih razotkrio široj javnosti.

Nakon što je objavio svoju knjigu „Energy Non-crisis“ izazvao je podsmijeh javnosti, jer tvrdnje iz te knjige kosile su se sa „zdravim razumom“. No, kako je vrijeme prolazilo sve te smiješne tvrdnje iz spomenute knjige pokazale su se apsolutno točnima i dokazale su njegov kredibilitet i kredibilitet njegovih izvora.

Upravo zato, Alex Jones ga je ugostio u svojoj emisiji 16. Siječnja 2011. gdje je također najavio planove elite za sljedeće dvije godine.

Prema informacijama koje je dobio od svojih izvora, plan elite je da do kraja 2012. godine obezvrijedi dolar i ukine ga kao rezervnu svjetsku valutu. Taj je plan dogovoren od strane Trilatelarne Komisije i Vijeća za Vanjske poslove SAD-a koji već dva desetljeća prebacuju kompletnu infrastrukturu SAD-a u Kinu kako bi dodatno oslabile američku ekonomiju. Nakon drastičnog pada dolara i ekonomske krize, plan je elite da uvede novu globalnu valutu putem Svjetske banke.

 

U svojem obraćanju gledateljima Alex Jones Showa u siječnju prošle godine Williams govori kako „ovo nisu predviđanja već iznosim jasan i unaprijed dogovoren plan svjetske elite.“ Također, naglašava kako su se sve do sada (siječanj 2011.) objavljene informacije pokazale apsolutno točnima.

 

PORAST CIJENA HRANE

Inflacija hrane u 2009. - Portal svijestiPrva njegova tvrdnja ili upozorenje slušateljima bila je da će „Do kraja sljedeće godine(2012.) doći do velike nestašice hrane u svijetu, ali ne zbog nestanka zaliha, već zbog toga što ljudi neće imati novaca za kupovinu hrane, jer ćemo doživjeti nevjerojatan porast cijena i inflaciju.“

Godinu i mjesec dana nakon ove tvrdnje i sami smo se uvjerili u drastičan porast cijena hrane. Naši web portali i novine počeli su nas upozoravati na ovaj globalni problem još u ožujku prošle godine, a najave o daljnjim poskupljenjima ne izostaju sa novinarskog dnevnog reda niti ove godine. Bez obzira na novinske članke i sami najbolje znamo koliko je hrana poskupila, a dizanjem poreza i cijena naftnih derivata možemo jako dobro predvidjeti koliko će cijene i dalje rasti, no ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj Europi.

 

PORAST CIJENE NAFTNIH DERIVATA

 

Cijena nafte - Portal svijestiDalje u emisiji, Williams  je rekao kako je plan elite da dođe do velikog porasta cijene nafte u sljedećih 9 mjeseci (studeni 2011.). U emisiji tvrdi da bi do kraja 2011. godine barel nafte trebao doseći cijenu između 150 i 200 dolara, te je otvoreno rekao da će zbog toga u SAD-u plaćati 4-5 dolara po galonu benzina, a ista poskupljenja ćemo vidjeti u gotovo i svim europskim zemljama.

 

Godinu dana kasnije, barel ipak nije dosegao ovu predviđenu cijenu, ali ona je itekako počela rasti. Danas iznosi 120 dolara i dalje raste, te je samo pitanje kako će najnoviji razvoj situacije na Bliskom Istoku utjecati na njeno povećanje. No, ipak je u jednom bio u pravu: U SAD-u su počele pripreme za podizanje cijene goriva na 4,5 dolara po galonu. O tome što se događa u Hrvatskoj i Europi sa cijenom goriva možemo vidjeti i sami. Već se i kroz naše medije priprema stanovništvo na novo drastično poskupljenje. Tako je npr. Nedavno probijena „psihološka granica od 10 kn“, neki dan postala „psihološka granica od 12 kn“. Dakle, i ovo je informacija koja se pokazala točnom!

 

 ZLATO I SREBRO

Otkup zlata - Portal svijestiLindsey Williams od svojih je izvora saznao da je jedini način da se građani zaštite od nadolazeće krize skupljanje zaliha zlata i srebra, jer kada globalna ekonomija propadne to će neko vrijeme biti jedini novac.

Dvije godine prije, kada je cijena zlata bila oko 700 dolara po unci, u istoj emisiji je zamolio slušatelje da kupuju zlato jer će zlato vrlo brzo prijeći granicu od 1400 dolara po unci. Ta se informacija također pokazala apsolutno točnom, a danas ona prelazi preko 1700 dolara po unci.

Jedna od zanimljivih izjava Williamsa u ovoj emisiji (na 1:07:20 priloženog videa) jest otkrivanje plana elite da preko burze zlata i srebra pokupuje što je više moguće svjetskih zaliha ovih plemenitih kovina.

I opet, godinu dana kasnije i sami možete primjetiti da se na tržištu zlata događa nešto neobjašnjivo. Cijene plemenitih metala u povijesti nisu bile nikada veće, Kina otkupljuje enormne količine zlata, a u Hrvatskoj će se otkupne stanice još malo pojavljivati i na kioscima. Svo otkupljeno zlato izvozi se nesmetano u inozemstvo. Ako ste se pitali tko i zašto odjednom otkupljuje tolike količine zlata, Williams nam je, izgleda, dao odgovor na to prije godinu dana.

 

 VAL PROSVJEDA

Prosvijedi u Grčkoj - Portal svijestiMjesec dana nakon spomenute emisije Lindsey Williams javio se ponovno u Alex Jones Show sa novim zastrašujućim predviđanjima. U toj emisiji naveo je da je elita potaknula nerede (u to vrijeme su eskalirale demonstracije  u Tunisu i Egiptu), te da je plan elite da val prosvjeda prošire na cijeli Bliski Istok u cilju pokušaja destabilizacije Irana.

 

„Niste još ništa vidjeli. Egipat je samo početak onoga što će se odvijati na Bliskom Istoku“,  rekao je Williams u veljači  2011. Znamo dobro što se kasnije događalo i što se još uvijek događa, a sve je čini se bilo isplanirano od strane elite.

„Kada se neredi prošire i kada će se pojaviti pritisak na Iran, nafta će se prestati uvoziti sa Bliskog Istoka što će potaknuti dodatni rast cijena nafte“, najavljuje Williams prije godinu dana. Nepotrebno je dodati da je Iran prije niti tjedan dana prekinuo opskrbu Europe naftom.

„Ako mislite da sada imamo problema, pogledajte samo što će se događati u naredne dvije godine. Dolar i Euro će pasti! Papirni novac neće vrijediti!“, nastavlja Williams i kaže da će „Arapske zemlje izgubiti svoje bogatsvo postati siromašne kao što su bile i prije 50 godina.“

 

TREĆI SVJETSKI RAT

Još u listopadu 2009. Godine, Linsdey Williams najavio je planove elite da pokrene Treći svjetski rat. Iako ovo zvuči suludo, Williams je bio u pravu kada je u listopadu 2009. godine jasno dao do znanja da će početak rata biti „na neki način povezan sa Izraelom i Iranom, te će se nekako proširiti na cijeli svijet.“

Danas, skoro tri godine kasnije svi vidimo što se događa sa Izraelom i Iranom. O ovoj smo temi vrlo često pisali i na našim stranicama. SAD, Izrael i Europa vrše pritisak na Iran zbog „nuklearnog programa“, dok Rusija i Kina otvoreno upozoravaju Zapad da se ne napada Iran, jer su spremni braniti ga, pa makar to dovelo i do trećeg svjetskog rata!

 

U emisij u veljači 2011. godine Lindsey Williams objašnjava koji je cilj ovakve globalne destabilizacije:

Problem – reakcija – rješenje

„Nakon konačnog sloma uvesti će novu svjestku valutu, kao dio stvaranja svoga, dugo planiranog Novog svjetskog poretka.“, kaže Williams.

Prema, Williamsu nakon svih ovih događja srušiti će se ekonomska moć Zapada i prebaciti će se na Kinu i Rusiju kao nova globalna ekonomska središta. Također nakon rata ljudima u svijetu trebao bi se predstaviti konačni model jedne svjetske vlade kao riješenje za sve strahote i probleme prošlosti.

Da ste kao i mi prije godinu dana slušali ove riječi Lindsey Williamsa uzeli bi sve ove informacije sa rezervom, baš kao što smo ih i mi tada uzeli. Danas, godinu dana kasnije apsolutno sve što je najavio putem emisije Alexa Jonesa se ostvarilo – sve osim početka Trećeg svjetskog rata i potpunog uništenja Zapadne ekonomije koja bi trebala uslijediti do kraja 2012. godine. Ako sagledamo događanja u svijetu tvrditi da je ovo zadnje nemoguće čini se pomalo naivnim.

Poznavajući naša razmišljanja koja se tiču „teorija zavjera“ mnogi će, bez obzira što je Williams detaljno opisao tijek događaja u prošloj godini, te u godini ispred nas, na ovo odmahnuti rukom. Na žalost svakim danom možemo posvjedočiti sprovođenju plana elite na globalnoj razini i do kraja godine ćemo nesumnjivo dobiti odgovor na pitanje: Da li je on bio u pravu?

 

Za više informacija pogledajte ovu  emisiju:

 

Alex Jones Show, 24. veljače 2011

 

Lindsey Williams – 2012 The Beginning of The End – Full 3 DVD Set – October 2011

 

Time Out: Lindsey Williams 3 Feb 2012

 

Izvor: portalsvijesti.com

 

Hoće li njihova ludost pobijediti ne ovisi o njima nego o nama. Mi smo ti koji imamo moć, samo ako ju odlučimo upotrijebiti. Mi smo Jedna Svijest, zavarana da misli kako smo „mali ja“.

Kada shvatimo da smo svi jedno i počnemo djelovati prema tome s hrabrošću, ljubavlju, nježnošću, miroljubivošću i empatijom za sve kojima treba podrška – zidovi ugnjetavanja morat će pasti.

Vrijeme je da ostanemo mirni i odvojini od događaja, u smislu da promatramo iskustvo a ne da budemo to iskustvo. Mi smo beskrajna Svijest, a ono što nam se događa u ovoj programiranoj iluziji je iskustvo, to je sve. A ako upadnemo u klopku, potisnut cemo putem straha, naš istinski potencijal buđenja u široj svjesnosti i patit čemo, a za to nema potrebe ako promjenimo našu perspektivu.

Zaista izazovna vremena, ali nismo li zato ovamo i došli?

David Icke

 

Vezano:

Dali smo korak do trećeg svjetskog rata?

Svjedoci smo svakodnevnog bombardiranja od strane glavnih medija o mogućem napadu Izraela i SAD na Iran. Što se pak tiče analitičara, njima je sve izglednije da će Izrael izvršiti “preventivni” (ma što im to značilo) raketni napad na iranska nuklearna postrojenja, dok Iran poručuje kako nikada neće odustati od svog nuklearnog programa i u slučaju napada prijeti odmazdom.

Comments are closed.