Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

J Gruup 2Američki profesor gostujući prije dvije godine u emisiji Krešimira Mišaka, na Rubu znanosti govorio je alarmantne stvari vezane uz privatno vlasništvo koje uopće po njegovim riječima ne postoji. Riječ je o Jeffreyu Groupu, profesorom filozofije, autoru brojnih znanstvenih radova i nekoliko knjiga, a u emisiji je sudjelovao zbog njegove knjige pod nazivom Korporatizam. Group je tako hrvatskoj javnosti logikom pokušao predočiti zastrašujuću iluziju u kojoj živi naše društvo, a tiče se obmane koja nas uvjerava da mi kao ljudi nešto posjedujemo. Iako je profesor govorio, tada o američkom društvu nevjerojatno, kako se danas dvije godine nakon sve može preslikati i na stanje u  Hrvatskoj.

 

Mislite da posjedujete svoju kuću, stan, auto? Pogledajte video i razmislite još jednom!

.

Previous postTiha epidemija - Neispričana priča o cjepivima Next postPOST I OZDRAVLJENJE: Stara znanja i najnovija istraživanja