Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Nista nitko MoojiBudi nitko. Ako si nitko, osjećaš li sram, mržnju, krivnju, nemoć, razocarenje, strah?

Nitko nije nešto što treba postići ili postati, jer već jesmo To, samo živimo u zabludi – fantaziji da smo NETKO. Ne pokušavaj da budeš nitko jer to je um, već jednostavno BUDI.

Osoba(netko) je misaoni konstrukt. Tko je spreman odbaciti osobu? Najdragocjeniju misao. Ako se vi, Biće, držite za osobni osjećaj sebe, um ima nekoga koga može ucjenjivati, koga može braniti jer kroz osobu u vama se rađa i raste strah: netko bi me mogao povrijediti … Um nam prijeti, uperio nam je pištolj u glavu, a to je moguće samo ako vjerujemo da imamo glavu u koju um može uperiti pištolj.

Buđenje je smrt, ali smrt ego-uma, identiteta, navezanosti. Ti nećeš umrijeti, jer samo ono što nisi ti umire.

.

Previous postZanimljivo istraživanje iz Poljske: Jesu li cjepiva imala ikakve koristi u čitavoj svojoj povijesti? Next postOvo su četiri koraka kroz koje MMF porobljava države, provjerite gdje je Hrvatska