ZNANSTVENICI I LIJEČNICI TVRDE: 5G će rezultirati masovnim povećanjem neizbježnog, prisilnog izlaganja bežičnom zračenju

bazne stanice 5G

.

Da bi se prenijele ogromne količine podataka potrebne za Internet stvari (IoT), 5G tehnologija, kada je u potpunosti raspoređena, koristiti će milimetarske valove koji se slabo prenose kroz kruti materijal. To će zahtijevati da svaki operator instalira bazne stanice svakih 100 metara u svakom urbanom području svijeta, što znači još nekoliko milijuna novih baznih stanica uz već postojeće 3 i 4G bazne stanice. Za razliku od prethodnih generacija spomenute bežične tehnologije, u kojima jedna antena emitira preko širokog područja, 5G bazne postaje i 5G uređaji imati će više antena raspoređenih u “fazama”, koje će raditi zajedno kako bi emitirale fokusirane zrake.

Svaki 5G telefon će sadržavati desetke sitnih antena, a sve zajedno raditi će na praćenju i usmjeravanju usko fokusiranih zraka ka najbližoj baznoj stanici. Federalna komisija za komunikacije (Federal Communications Commission) (FCC) usvojila je pravila koja dopuštaju da snaga tih snopova bude čak 20 vata, deset puta jača od razina dopuštenih za današnje telefone.

Postavljanje 5G baznih stanica i satelita mora biti zaustavljeno

Svaka 5G bazna stanica će sadržavati stotine ili tisuće antena koje istovremeno i istodobno usmjeravaju više laserskih zraka prema svim mobitelima i korisničkim uređajima u svom području. Ova se tehnologija naziva “višestruki ulaz višestruki izlaz” ili MIMO. FCC pravila dopuštaju da efektivna snaga zračenja 5G bazne stanice bude 30.000 wata na 100 MHz spektra, ili ekvivalentno 300.000 wata po GHz spektru, deset do stotina puta više od dopuštenih razina trenutnih baznih stanica.

Joe Imbriano: 5G smanjuje apsorpciju kisika što će dovesti do epidemije brojnih poremećaja i bolesti VIDEO

Uz to, za internet stvari (IoT) u samom početku se predviđa 200 milijardi prijenosnih objekata, i svi će oni primati i slati podatke, dakle koristiti antene koje emitiraju RF zračenje. Stručnjaci tvrde da bi se taj broj u nekoliko godina mogao povećati na jedan trilijun objekata.

Gotovo sve što posjedujemo i kupujemo, od hladnjaka i perilice do kutija za mlijeko, laka za kosu i dječjih pelena će se bežično povezati na Internet.

RF zračenje je dokazano štetno za ljude i okoliš. Uvođenje 5G predstavlja pokus na čovječanstvu i okolišu koji je definiran kao zločin prema međunarodnom pravu.

Stoga je potrebno iz ovih stopa poduzeti  mjere za zaštitu čovječanstva i okoliša, u skladu s etičkim imperativima i međunarodnim ugovorima, tvrde znanstvenici, liječnici te organizacije za zaštitu okoliša u apelu upućenom UN-u, WHO-u, EU, Vijeću Europe i vladama svih zemalja svijeta. (izvor)

VRIJEME JE ZA BUĐENJE!!!

5G – Tornjevi smrti

Znanstvenici širom svijeta upozoravaju da bežično zračenje može izazvati (i izaziva) rak, neurološke probleme, poremećaje imunog sustava te štetu kod reproduktivnog sustava. Nova 5G tehnologija koristi ultra visoke frekvencije ultra visokog intenziteta, od 24 GHz do 90 GHz, za razliku od trenutne tehnologije koja koristi frekvencije od 1 GHz do 4 GHz – 90 GHz su 90 milijardi elektromagnetnih valova u sekundi koji pogađaju vaše tijelo!

Objavljuje 2012 Transformacija Svijesti u Nedjelja, 24. lipnja 2018.

 

VEZANI POSTOVI:

David Icke 5G

 IoT internet stvari

 

 

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.