7,5 MILIJARDI OSUMNJIČENIH – DOKUMENTARNI FILM “POD NADZOROM”

 

Dok politika razara cijele države ostavljajući za sobom milijune leševa i ljudi bez domova, a korporacije zagađuju i devastiraju okoliš – ispada da je 7,5 milijardi žrtava tog sustava prijetnja okolišu, miru i stabilnosti, te ih treba identificirati i nadzirati.KINA – DIGITALNA DIKTATURA KOJA SVOJE TEMELJE POLAŽE I KOD NAS

Za ono što je u Kini već neko vrijeme stvarnost, u takozvanom Zapadnom svijetu te u Rusiji polažu se temelji, od 5G mreže do umjetne inteligencije i digitalnih identifikacija, u slučaju Rusije “elektronskog profila građana“.

Tko sve danas nije nadziran? Nadzirano društvo realnost je zasnovana na sve savršenijim tehnologijama s jednim ciljem – kako nas što bolje identificirati, nadzirati, slijediti! Naime, živimo u svijetu u kojem nam se poručuje da svaki takav tehnološki napredak znači da smo sigurniji i da nam je život time ugodniji. Istina je da tako nadzirani, kamerama, telefonima, internetom, vezama i vezicama, naši se životi mijenjaju na najšokantnije načine.

DA LI JE VRIJEME DA KAŽEMO DOSTA?


 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.