Dr. Barrie Trower: 5G će uništiti čovječanstvo i prirodu

5G Dr. Barrie Trower

.

Mikrovalovi su opasniji za čovječanstvo od nuklearnog oružja. Baš kao i radioaktivno zračenje, oni su oku nevidljivi. No, za razliku od radijacije, zahvaljujući novim tehnologijama, mikrovalovima smo izloženi svakodnevno i skoro svugdje.

Dr. Barrie Trower, britanski fizičar specijaliziran za mikrovalnu tehnologiju te ekspert za mikrovalno ratovanje govori o 5G (mreži pete generacije) na Richie Allen Showu.

(Ako je netko voljan prevesti intervju u svrhu širenja informacija do što većeg broja ljudi, neka se javi putem “kontakt” obrasca.)

Da li ste svjesni što šutnja te okretanje glave po pitanju sprječavanja širenja novih bežičnih tehnologija u skorijoj budućnosti donosi? Prema tvrdnjama brojnih znanstvenika i doktora nove tehnologije nam donose sve više i više oboljelih od raka. Doslovce, stopa oboljelih od raka će se odvostruciti. Demencija, moždani udari, srčani udari, depresija, sterilnost i neplodnost te kolaps eko sustava zbog propasti populacija insekata i mikroba. Ekonomski kolaps, glad, nasilje… Opširnije na ovome LINKU.

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.