I Beč uvodi kineski sustav bodovanja

 

Zloglasni Kineski sustav bodovanja širi se Europom poput virusa. Nakon Bologne u Italiji na uvođenje digitalne diktature priprema se Bavarska (Njemačka), Belgija i Austrija, i to u glavnom gradu te zemlje, Beču.

Naime, svakom građaninu Beča bit će ponuđena aplikacija koja će njihovo ponašanje nagraditi “Bečkim tokenima”. 

Ovo nije prva, ali je zasigurno najveća dosadašnja intervencija globalista u način života građana, napisao je Wochenblick , “dobro ponašanje” će biti nagrađeno, ali koliko će proći prije nego što “neistomišljenici” budu kažnjeni kao u komunističkoj Kini? Ili još važnije pitanje, tko će odlučivati i definirati i na temelju čega što je dobro ponašanje, te do kojih granica i na koje svere ljudskog i društvenog života će se bodovanje širiti?

TKP blog izvijestio je da Grad Beč planira “digitalni bonus sustav koji nagrađuje ekološki svjesno ponašanje besplatnim pristupom kulturnim događanjima putem aplikacije”.

Aplikacija prepoznaje kada putujete pješice, biciklom ili javnim prijevozom. Uštede CO2 u usporedbi s putovanjem automobilom zatim se pretvaraju u bodove, koji se mogu zamijeniti za QR kod koji omogućuje jeftin ulaz na javna događanja.

Tijekom pilot faze, tokeni će se zvati “Kulturni tokeni”. Nakon što se aplikacija testira i postane “dostupna online” cijeloj bečkoj populaciji bit će poznata kao “Bečki tokeni”.

Društvenim inženjeringom pozabavio se i Max Igan:


Nažalost društveni kredit samo je dio šire slike. Još nekoliko godina unatrag upozoravali smo kako se svijet kreće ka totalitarnom društvu kojim će vladati ili upravljati umjetna inteligencija, i to ne samo uređajima ili aplikacijama već putem raznih implatata i samim čovjekom. Da, doslovce “Borg” sustav, jer ako će u budućnosti, kako je planirano od strane tehnokrata, Umjetna inteligencija upravlja vašim hladnjakom, zamrzivacem i ostalim kućanskim aparatima, vašim pametnim automobilom ili vašom pametnom kućom, ako će vas nadzirati, kontrolirati i bodovati, imati pristup vašim mentalnim i emocionalnim obrascima, upravljati pametnim gradom u kojem živite, onda je jasno da će u tom slučaju Umjetna inteligencija koja je lišena emocija, svijesti i savjesti upravlja državom, odnosno VAMA na svim razinama! Što može poći po zlu?


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.