VIDEO Transhumanizam kao kraj čovječnosti – David Icke

david icke

.

Ubrzano koračamo ka transhumanističkom društvu u kojem će ljudi i tehnologija, po zacrtanom planu, biti besprijekorno sjedinjeni , a čovječanstva kakvo poznajemo više neće biti. Transhumanizam je sljedeća, konačna faza totalne kontrole. Ukoliko ne otvorimo oči.

Manipulacijom se želi postići da čovječanstvo prihvati zatočenost ljudske percepcije unutar virtualne stvarnosti (matrksa) što daleko nadilazi čak i trenutne programe kontrole uma putem školstva, religija, medija… odnosno putem ‘fantomskog’ – lažnog ja. Psihopate i njihovi vladari rade na transformaciji onoga što nazivamo ljudima, nakon koje bi se nadzor nad mislima i osjećajima provodio tegnološkim putem i nitko ne bi uspijevao proširiti svoju svjesnost onkraj lažne stvarnosti.

Transhumanizam je plan da se ljudsko tijelo drži – tehnološki pod takvom kontrolom da na njega ni na koji način neće moči utjecati svjesnost izvan frekvencijskih zidova Matriksa. U konačnici scenarija stapanje je stanovništva s tehnologijom pod nadzorom Umjetne inteligencije (AI).

NAPOMENA: Mreža pete generacije koja se planira uvesti do 2020. godine predstavlja temelj, kičmu totalitarnog digitalnog društva o kojem David Icke govori. Stoga, zaustavimo 5G!

SVI BI TREBALI OVO PROČITATI! VRIJEME JE ZA BUĐENJE! 5G i internet stvari (IoT): Totalni tehnološki kontrolni sustav

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.