PANDEMIJA CIJEPLJENIH? Ovo je strašno, zemlje sa najvećim postotkom cijepljenih imaju eksploziju broja novozaraženih

 

Foto: pixabay.com

Prije neki dan objavili smo podatak kao je u Izraelu, u kojem je više od 80 posto odrasle populacije cijepljeno s obje doze, a veliki dio i sa trećom dozom, broj novozaraežnih doslovce eksplodirao, odnosno viši je pet puta u odnosu na isto razdoblje lani kada kampanja cijepljenja još nije počela.

Iako su ovi podaci alarmantni i zastrašujući, a upravo iz razloga velikog porasta, umjesto pada broja novozaraženih, u mainstream medija o ovome niti riječi.

Da li su ovo zaista nebitni podaci? Što je za medije kao i za ljude iz stožera, pošto ne progovaraju o ovim informacijama, mjerilo važnosti informacija i učinkovitosti cjepiva? Zar cjepiva nisu trebala osigurati znatan pad, u odnosu na prošlu godinu, umjesto rasta novozaraženih?

Nažalost Izrael nije izolirani slučaj. Doslovce sve zemlje sa velikim postotkom cijepljenih imaju veliki rast broja novozaraženih, dok zemlje sa niskim postotkom cijepljenih, imaju blagi porast novozaraženih, možda i uobičajen za ovo vrijeme.

Na prvom grafu možete vidjeti države poredane po postotku ukupnog broja cijepljene populacije, dok na drugom grafu možete vidjeti redosljed država po broju novozaraženih na milijun stanovnika.

Tako primjerice zemlje sa najvećim postotkom cijepljenih, poput Urugvaja, Francuske, Ujedinjenog kraljevstva, Izraela, Amerike, Turske… imaju najveći broj novozaraženih na milijun stanovnika.

Da li je razlog delta varijanta? Prema podacima zasigurno nije, jer Indija, kolijevka delta soja, a koja ima cijepljenih tek 10,22 posto od ukupnog broja populacije ( Izrael 62%), broji čak četrdeset puta manje novozarazenih na milijun stanovnika od Izraela. Kako?

Kako je moguće da zemlje sa niskim postotkom cijepljenih imaju nizak broj novozaraženih, a zemlje sa visokim postotkom cijepljenih imaju visoki broj novozaraženih, izuzev komunističke Kine? Zar ne bi trebalo biti obrnuto?

Kako je moguće da su ovi podaci u potpunosti ignorirani od strane vlasti, stožera i medija? Kako je moguće da su ovi podaci u potpunosti ignorirani od strane znanstvenika i imunologa? Kako je moguće da su ovi podaci ignorirani od strane mase ljude?

Da li su upravo ovi podaci razlog zašto Beroš najednom kaže kako broj novozaraženih više nije relevantan?

Više? Nakon što su nam na temelju tih brojeva život pretvorili u pakao, ekonomiju doveli na rub provalije, on kaže kako broj novozaraženih više nije relevantan? Nikad nije niti bio, osim u marketinškom smislu, odnosnu u svrhu strašenja.

Na današnji dan prije točno godinu dana imali smo 274 novozaražene osobe, danas, nakon što je procijepljeno 50% odraslog stanovništva, taj broj skočio je na 805 novih slučajeva. Mislim stvarno???

A, što je sa podacima umrlih?

Pogledajmo graf sa potvrđenim brojevima smrtnih slučajeva od COVID-19 na milijun stanovnika


Koliko vidimo cjepiva nisu prouzročila pad broja umrlih iako bi imunizacija trebala značiti pad broja zaraženih, samim time hospitaliziranih, a na kraju i umrlih. 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.