APSOLUTNI DOKAZ Poznati hamburški patolog profesor Klaus Püsche: osoba preminula od korone ne postoji!

 

Hamburški patolog i forenzičar šokirao je njemačku javnost: “Sve smrti od virusa korone u Hanburgu prolaze kroz moje ruke. Što sam saznao u svim tim obdukcijama? Da osoba preminula od korone ne postoji. Nisam našao niti jedan takav slučaj. Svi su umrli ili od srčanog udara, cerebralnih krvarenja i tako dalje.”

Ono što je najzanimljivije, kaže Klaus: poznati institut dr. Robert Koch me savjetovao ne raditi obdukcije mrtvih, bez ikakvog pametnog objašnjenja …?!?

IZJAVA PATOLOGA: Od koronavirusa nitko nije umro

Još na proljeće poznati hamburški patolog profesor Klaus Püschel na konferenciji za tisak predstavio je svoje istraživanje o prvih 12 do 190 detaljnih obdukcija pacijenata s koronavirusom. Profesor Püschel ponovio je da covid-19 nije ni približno toliko opasan kako se u početku mislilo. Na osjećaj opasnosti “previše su utjecale mediji”. Mediji su se usredotočili na pojedinačne ozbiljne slučajeve i potakli paniku “potpuno pogrešnim porukama”. Covid-19 nije “virus ubojica” i pozivi na novi lijek ili cjepivo “temelje se na strahu, a ne na činjenicama”. Specifični uzrok smrti u istraženim slučajevima bila je dugogodišnja bolest, zastoj srca, starost itd., bolesti od kojih ljudi i uobičajeno umiru, kaže Klaus.

COVID-19: Što su otkrili patolozi?

Isto tako Klaus napominje kako se broj umrlih u ovoj godini po ničem ne razlikuje od prijašnjih godina.

Video, svjedočenje Klausa možete pogledati u nastavku, nažalost nema prijevod, ali ako se netko odluči prevesti ga, svakako ćemo objaviti prijevod.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.