DOKTRINA ŠOKA – Njemačke vlasti naručile izradu katastrofičnog korona scenarija kako bi izazvali šok i prisilili građane na poslušnost

 

Za sve koji su zaboravili, prvo zaključavanje se dogodilo kada smo dnevno imali manje od pedesetak zaraženih na četiri milijuna stanovnika, a dogodilo se na temelju izjave Angele Merkel da bi koronavirusom ( još na proljeće 2020) moglo biti zaraženo između 60 i 70% populacije Njemačke.

Nakon izjave Angele Merkel za zaključavanjem nije posegnula samo Hrvatska, već cijela europa.

Naime, u skandaloznom dokumentu koji je izašao u javnost piše „kako treba u društvu postići šok-djelovanje” da bi ono bilo spremno da izbjegne najgori scenarij. To treba postići time što bi u glave ljudi trebalo usaditi ovakve slike: „Mnoge teško oboljele su njihove porodice dovele u bolnicu, ali oni nisu mogli biti primljeni i umirali su kod kuće u mukama, boreći se za zrak.” piše Novilist

Njemački dnevni list Die Welt je u prošlom nedjeljnom izdanju objavio da je došao do 200 stranica elektronske prepiske između vrha Ministarstva unutarnjih poslova i određenih znanstvenika. Ta prepiska pokazuje da je Ministarstvo od njih tražilo da smisle razne fraze koje oslikavaju mogući razvoj epidemije korone u najcrnjim bojama.

Znanstvenicima se, kako prenosi Welt, 19. ožujka prošle godine obratio Markus Kerber, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova koje predvodi bavarski političar Horst Seehofer. Kerber je pisao Lotharu Wieleru, šefu vladinog Instituta „Robert Koch”, potom Leibniz Institutu za ekonomska istraživanja, Institutu za njemačku privredu, te Zakladi za znanost i politiku kao i nekim sveučilištima, prenosi Deutsche Welle.

Kerber je od njih zatražio „da izrade model na čijoj osnovi bi se mogle planirati mjere preventivne i represivne prirode.“

Prognoziranje broja mrtvih

Znanstvenici su se, kako javlja Welt, odmah bacili na posao i za četiri dana skrojili papir s formulacijama zgodnim da izazovu paniku. Radilo se o formulacijama koje su onda razrađivane zajedno s Ministarstvom. A onda je ono na kraju, uz pomoć tog scenarija, skrojilo svoj dokument koji je proglasilo tajnim.

U dokumentu se između ostalog govori o „najgorem mogućem scenariju”

Novilist.hr

U to vrijeme objavili smo post/dokumentarac koji možete i koji bi trebali za bolje razumijevanje pogledati u nastavku, a kojim smo željeli ukazati na očitu uporabu “DOKTRINE ŠOKA” koju su provodili prvenstveno mainstream mediji, a kasnije i vlast, odnosno stožer.

Molimo vas, pogledajte ovaj dokumentarac:


Kakve su sve zastrašujuće naslove objavljivali mainstream mediji, a u svrhu postizanja ŠOKA te pristanka i poslušnosti, možete vidjeti u videu u nastavku:

Mediji su kako onda tako i danas objavljivali sve šokantne tvrdnje iako nisu imale nikakvo uporište u činjenicama, a samim time i u znanosti, a cenzurirali su sve izjave i tvrdnje stručnjaka koji su smirivali javnost ukazujući na činjenice.

Neke od tih vrsnih stručnjaka i njihove izjave možete vidjeti u nastavku.

Valja napomenuti da je ovako započeo sada jednogodišnji period strahovlade i uskraćivanja osnovnih ljudskih prava i sloboda. Tko će za to odgovarati, mediji, vlast, šutljiva većina?

Da li je sada jasnije zašto nema javne rasprave i sučeljavanje mišljenja a po pitanju”korona krize”?


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.