Moskva uvodi obavezno cjepivo dok Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte prijeti zatvorskom kaznom građanima koji se odbijaju cijepiti

 

Još uvijek vjerujete da cjepiva neće biti obavezna i da je cilj da se procijepi samo 70% populacije?

Vlasti u Moskvi, prenosi RT, potvrdile su da će cjepivo protiv COVID-19 sada biti obavezno za one koji rade u maloprodaji, školstvu, zdravstvu, javnom prevozu i drugim javnim poslovima, a Moskva će ovom politikom postati prvi grad u svijetu koji će cijepljenje protiv koronavirusa učiniti obveznim.

Razlog, rast broja zaraženih u glavnom gradu, rast koji se temelji na PCR testovima koji su dokazano, blago rečeno, nepouzdani.

U isto vrijeme Filipinski predsjednik Rodrigo Duterte prijeti zatvorskom kaznom građanima koji se odbijaju cijepiti protiv covida-19 dok njegova zemlja vodi veliku bitku, kako kaže, s koronavirusom…

“Vi odlučujete, ili ćete se cijepiti ili idete u zatvor”, poručio je građanima predsjednik Duterte u televizijskom obraćanju u ponedjeljak nakon izvještaja o slabom odazivu na cijepljenje u glavnom gradu Manili., prenosi RTL.

Vi odlučujete, kaže. Orwell je mala beba za ovog lika. Ali zaista, izbor uvijek postoji.

Na krilima Indijskog “DELTA” soja, kako možemo vidjeti, istu sudbinu spremaju i nama.

Obavezno cijepljenje je već najavljeno, ako padne interes građana za istima, a mediji već pripremaju teren za novo zaključavanje krajem ljeta. Glavna im je babaroga spomenuti indijski ili delta soj.

Pa da prema službenim podacima usporedimo stanje u Indiji sa stanjem u Hrvatskoj.

Delta vs običan, hrvatski soj

Delta ili Indijski soj virusa je toliko smrtonosan i zarazan da je u Indiji na milijun stanovnika umrlih 278, dok je u Hrvatskoj 2045.

Indija koja ima 1,4 milijarde stanovnika bilježi 389,302 umrlih od korone, ili cca 278 umrlih na milijuna stanovnika.

Hrvatska ima 4 milijuna stanovnika i 8,182 umrla iliti više od dvije tisuće umrlih na milijun stanovnika, ili sedam puta više umrlih na milijun stanovnika od Indije.

Pa koji je onda soj opasniji, onaj koji kola hrvatskom ili delta indijski soj?

Indija do sada ima 21 tisuću zaraženih na milijun stanovnika, dok Hrvatska broji 89 tisuća zaraženih na milijun stanovnika prema službenim podacima.

Dakle ovdje se radi o nevjerojatnoj razini manipulacije medija i pojedinih znanstvenika.

Vrijeme je za suočavanje sa istinom. Vrijeme je za buđenje. Jer bi se današnji dan antifašističke borbe uskoro mogao pretvoriti u otvoreno slavljenje i veličanje fašizma, u kojem planiraju da živimo do kraja života.
 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.