NAJNOVIJI PODACI BRITANSKE ZDRAVSTVENE AGENCIJE Četiri od pet umrla čine cijepljeni

 

 Najnoviji podaci iz izvješća britanske zdravstvene sigurnosne agencije (UKHSA) o nadzoru cjepiva protiv COVID pokazuju da na svaku “necijepljenu”, a umrlu osobu od koronavirusa, umru najmanje četiri potpuno cijepljene osobe.

Velika većina prijavljenih smrtnih slučajeva od covida – čak 82 posto, prema podacima – događa se među cijepljenom populacijom. 

Što je ono tvrdio Pfizer i njegovi mediji, koja je učinkovitost cjepiva?

Evo što je pisao index: “Prema podacima iz kliničkih ispitivanja, prva doza cjepiva Pfizera (ponavljamo, prva doza!) bila je 100% učinkovita u zaštiti od hospitalizacije i smrti.”

Index je ovu laž objavio u petom mjesecu ove godine, i od tada je u raznim oblicima ponavlja unatoč podacima iz Britanije i Izraela.

Jednom ili dvije doze u Britaniji je cijepljeno 74% stanovništva, od toga čak 22% trećom boster dozom. Ako uzmemo u obzir da 82% umrlih od covida u Britaniji čine cijepljeni, dolazimo ne samo do činjenice da cjepiva nisu učinkovita u zaštiti od smrti, već cijepljeni u Britaniji imaju veću šansu da umru od covida.

 Na stranicama 20 i 21 VSR-a nalaze se tablice smrtnih slučajeva od Covida koje pokazuju omjer “cijepljenih” i “necijepljenih”. Omjer 4,8:1. 

Tablica 4, stranica 19, od 10.179 hospitaliziranih pacijenata s Covidom, gotovo dvije trećine je, prema njihovim podacima, “cijepljeno” protiv hospitalizacije.

Izvor: dailyexpose.uk

Prije koji dan Jutarnji je objavio kako su stručnjaci iz Velike Britanije upozorili na višak smrtnih slučajeva zabilježen proteklih mjeseci u toj zemlji, uz navod da su brojke alarmantne. Naime, vladine statistike pokazuju da je u protekla četiri mjeseca u Engleskoj i Walesu umrlo gotovo 10.000 ljudi više nego inače, a uzrok njihove smrti nije covid-19.

Pogađate.

“Podaci britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost bilježe tisuće dodatnih smrti zbog srčanih udara, srčanih bolesti i dijabetesa tijekom ljeta.”

VIDEO – PREZENTACIJA ZNANSTVENIH RADOVA

Zbog neviđene cenzure od sada nas možete pratiti na Telegramu i GAB-u


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.