Predsjednik Francuske Emmanuel Macron najavio je nametanje zdravstvene propusnice na gotovo svim javnim mjestima, dok je Jandroković najavio kako kreću u neizravnu prisilu covid potvrdama

 

Tijekom svog obraćanja javnosti, predsjednik Francuske Emmanuel Macron najavio je nametanje zdravstvene propusnice na gotovo svim javnim mjestima, čime je Francuska zakoračila u totalitarizam.

Obraćajući se Francuzima 12. srpnja, prvi put u dva i pol mjeseca, predsjednik Republike govorio je o “kontroliranoj” zdravstvenoj situaciju, najavljujući pooštravanje određenih mjera, uključujući proširenje zdravstvene propusnice za gotovo sva javna mjesta. Tako će od 21. srpnja dokument koji potvrđuje cijepljenje, negativni test ili dokaz oporavka od Covid-19 biti obvezan za odlazak na mjesto s više od 50 ljudi.

“Od 21. srpnja zdravstvena propusnica biti će obvezna na mjestima za razonodu i kulturu. Konkretno, svi starije od 12 godina, za pristup predstavi, zabavnom parku, koncertu ili festivalu morat će biti cijepljeni ili predstaviti nedavni negativni test”, izjavio je Emmanuel Macron. Štoviše, od početka kolovoza zdravstvena će se karta odnositi i na kafiće, restorane, trgovačke centre i određene prijevoze, najavljuje Macron. Mjera će se primijeniti na sve ljude bez obzira na njihov status: kupce, korisnike, zaposlenike.

“Od početka kolovoza zdravstvena propusnica primjenjivat će se u kafićima, restoranima, trgovačkim centrima, kao i u bolnicama, domovima umirovljenika, medicinsko-socijalnim ustanovama, ali i u zrakoplovima, vlakovima i autobusima za duga putovanja.” prenosi logično.com


Čeka li isto Hrvatsku? Odgovor na to pitanje dao je Jandroković izjavivši: “Cijepljenje neće biti obavezno, idemo u neizravnu prisilu covid potvrdama.”

Mislim da je odgovor jasan, i ne samo nas već cijelu europu i svijet, jer nekim čudom, mjere su u cijelom svijetu iste.

Da, radi se o prisili i iznudi na koju upozoravamo već punih godinu dana, a koja je zabranjena Rezolucijom Vijeća Europe usvojenom 27. siječnja 2021., u kojoj jasno stoji:

Rezolucijom Vijeća Europe usvojenom 27. siječnja 2021. godine određeno je da sve države članice Vijeća Europe uspostave programe nadoknade štete od ozljeda uzrokovanih COVID-19 cjepivom; informiraju svoje građane o tome da cijepljenje NIJE obvezno i da nitko na njih ne smije vršiti politički, socijalni ili drugi pritisak da se cijepe, ako to sami ne žele; osiguraju da nitko ne bude diskriminiran zbog toga što nije cijepljen zbog mogućih zdravstvenih rizika ili zato što ne želi biti cijepljen; distribuiraju transparentne informacije o sigurnosti i mogućim nuspojavama cjepiva

Zanimljivo kako mainstream mediji, veliki zagovornici pravde i zakona nekako ovo uvijek zaborave reći svojim građanima.

Zagorčiti im život do te mjere da će jedini izlaz iz ovog pakla vidjeti u cjepivu, bila bi poanta cijele ove priče, priče u kojoj je jasno da cjepiva nemaju nikakve veze sa imunitetom ili virusom o čemu smo pisali i previše.

O KORONAVIRUSU ČITAJTE SVE NA JEDNOM MJESTU: LINK

Da li se sjećate korona aplikacije za praćenje kontakata? Nitko je nije koristio i priča o praćenju kontakata je propala. I što se dogodilo, apokalipsa, mrtvi po ulicama? Stoga nemojte biti ludi, nemojte koristiti covid digitalne potvrde ili putovnice jer time pristajete na podjelu društva i vlastito porobljavanje od ovih divnih poštenih ljudi.

Izrael, jedna od prvih zemalja koja je uvela covid putovnice/potvrde ih je ukinula. Samo hrabro.


Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunist.

Zatim su došli po Židove, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Židov.

Zatim su došli po sindikaliste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalist.

Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.

Zatim su došli po mene, a do tada više nije bilo nikoga da se pobuni.


“Prvo su došli…” poznata je izjava i provokativna pjesma koja se pripisuje pastoru Martinu Niemöller (1892.-1984.) o tromosti i nereagiranju njemačkih intelektualaca nakon dolaska nacista na vlast te politike “čišćenja” pojedinih društvenih skupina. 

Pogledajte što hrvatski stručnjaci kažu o covid putovnicama
 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.