SA PRIJEVODOM – DOKUMENTARNI FILM Plandemija: Indoktrinacija (2. dio)

 

Najvažniji dokumentarac koji ćete ikad vidjeti: PLANDEMIJA – INDOKTRINACIJA.

Dokumentarac stvoren od strane tima koji se krije iza videa “Plandemija”, koji uključuje dr. Judy Mikovits, a koji je postao viralan i na kraju zabranjen na svakoj većoj platformi društvenih medija zbog otkrivanja istine o Covid-19.

Novi film otkriva što pokreće program cjepiva, različite uloge WHO-a, Billa Gatesa, Tedrosa Adhanoma, Anthonyja Faucija i još mnogo toga.

Ulazeći duboko u ono što se stvarno događa s glavnim medijima i neviđenom cenzurom, tehnološkim divovima iz Silicijske doline, poput googlea, facebooka kao i raznim “fact checkerima” poput faktografa, farmaceutskom industrijom i našim agencijama za zaštitu zdravlja, Mikki-jev novi film konačno povezuje točke …

U nastavku pogledajte video sa prijevodom, izvor videa: bitchute

LINK na originalni video: https://freedomplatform.tv/plandemic-indoctornation-world-premiere/

Link 2.

Indoktrinacija (iz latinskogdoctrina – “nauk”) je proces usađivanja idejastavovakognitivnih strategija ili profesionalne metodologije . Od obrazovanja (edukacije) obično se razlikuje po tome što se od indoktrinirane osobe očekuje da ne preispituje i da kritički ne analizira naučene dogme…


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.