Temelj korona “pandemije” su testovi, no jesu li testovi ispravni?

test za koronavirus
 

Ovih dana sve više informacija potvrđuje kako su testovi za koronavirus obična prevara, što ruši samu ideju pandemije koronavirusa, iz razloga što je cijela pandemija temeljena upravo na testovima.

Kako se proizvode testovi za koronu? Tko ih proizvodi? Da li su valjani? Da li ih je moguće programirati da rezultat bude pozitivan ili negativan?

Sva ova pitanja su tu da se postave i da se na njih traži odgovor jer testovi su sam temelj onoga što danas zovemo “Pandemija koronavirusa”.

Ne tako davno saznali smo kako je Predsjednik Tanzanije, John Magufuli, posumnjavši u vjerodostojnost inozemnih testova na koronu uradio jedan mali test samih testova – rezultati su na koronu pozitivno voće papaja, koza i ovca. Vjerodostojno, a?

Da li su testovi unaprijed programirani da budu pozitivni?

Isto tako ispada da 80% pozitivnih nema apsolutno nikakve simptome, a broje se kao oboljeli. Kako je to moguće? Dakle 80% “oboljelih” nikad ne bi ušlo u statistiku oboljelih da se nisu testirali, iz razloga što su potpunosti zdravi.

Da li su testovi unaprijed programirani, a ako jesu, a papaja je dovoljan ili baren dovoljan razloga da se propituje da li jesu, u kojem postotku su programirani da daju pozitivan rezultat?

Dakle, ako netko želi povećati ili smanjiti broj zaraženih dovoljno je samo da programira testove da budu u većem postotku ili pozitivni ili negativni ili toliko osjetljivi da će reagirati na svaki prisutan virus.

Pogledajte ovaj kratak video…

Ove informacije su zabranjene na youtubu i u mainstream medijima

Temelj korona "pandemije" su testovi, no jesu li testovi vjerodostojni ili su potpuna prevara?Naime, sve više stručnjaka i neovisnih istraživaća dolazi do informacija i dokaza kako su testovi na koronu nepouzdani i nevaljali, što objašnjava činjenicu da 80% pozitivnih nema nikakve simptome.

Objavljuje 2012 Transformacija Svijesti u Nedjelja, 26. srpnja 2020.

Dr. med. Claus Köhnlein još je početkom “pandemije” izjavio kako većina testova na koronu bude pogrešno pozitivna.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.