ZVONO ISTINE: Kriterij RT-PCR testa drugačiji je za one koji su cijepljeni od onih koji nisu cijepljeni?

 

Da li je moguće. Dok se kod onih koji se nisu cijepili primjenjuje 40 do 45 ciklusa, drugačiji kriteriji RT-PCR testa od svega 28 ciklusa primjenjuje se kod cijepljenih, ukazuje dokument CDC-a


Piše/izvor: zvono-istine.org

Prije nekoliko dana najavismo na našoj facebook stranici istraživanje vjerodostojnosti informacije o različitim kriterijima RT-PCR testa za necijepljene i cijepljene.

Rečeno – učinjeno!

Ipak, nekakav opći uvod pomoći će da ama baš svatko razumije koje su posljedice takve dobro skrivene informacije. Pa da krenemo…

Tijekom RT-PCR testa događa se umnožavanje uzetih uzoraka kroz unaprijed definiran broj ciklusa ponavljanja. Ako tijekom obrade uzoraka zasvijetli detekcijski marker recimo na ciklusu broj 40 ili 45, prema novom-starom božanstvu pseudoznanosti, američkom CDC-u (Centers for Disease Control and Prevention) – ZARAŽENI ste najopakijim, najotpornijim i najlukavijim virusom s kojim se Univerzum suočio od početka vremena, ako ne i duže. Zgodno bi bilo napomenuti i ovo: u trenutku pisanja ovog članka taj virus i dalje nije niti izoliran a kamoli pročišćen, što su prva dva od minimalno 4 kriterija za dokazivanje kako taj virus uzrokuje nekakvu bolest. Ali fućka se pseudoznanstvenicima za to – oni će za 30 srebrnjaka uraditi ono što im nalažu njihovi gospodari.

Pseudoznanost se i danas koristi za isto ono za se koristila u vrijeme režima Adolfa Hitlera, Josifa Visarionoviča Staljina i brojnih drugih koljača koji se redovito uspinju na pozicije moći od praskozorja čovječanstva, a to je OVO:

“Ako informacija koja mi treba podržava moj cilj, iskoristit ću je makar bila znanstveno neutemeljena i to na način da je propagandnim aktivnostima prikažem kao znanstveno utemeljenu.”

To se, braćo i sestre, naziva PSEUDOZNANOST. Ona je naprosto alat koji u sprezi s propagandom služi za stvaranje UPORIŠTA za LAŽ.

Međutim, da bi neka pseudoznanstvena pizdarija uhvatila uporište, potrebno je i cenzurirati znanstvenike, posebice one koji imaju kičmu jer su takvi osobito skloni osporiti pseudoznanstvene tvrdnje, ponekad u svega par minuta i to na jednostavan, svakome razumljiv način, čemu svjedočimo od samog početka ove groteske… i zato NEMA javne rasprave u medijima između znastvenika i pseudoznanstvenika o pandemiji, jer masovni mediji su pod kontrolom onih koji žele kontrolirati nas. U svakoj vojnoj operaciji sredstva komunikacije su jedan od primarnih ciljeva napadača. Ili će ih uništiti, ili će ih pokušati zauzeti kako bi služili ostvarenju ciljeva napadača. Stoga nimalo ne čudi da kroz masovne medije znanstvenici nikako ne mogu doći do prostora da nespornim argumentima raskrinkaju pseudoznanstvenike odane režimu kao obične lažljivce i moralne ništarije, a možda i kao neznalice…

Recimo – jedan od takvih argumenata je ovaj: nakon 30 do 35 ciklusa RT-PCR testa, mrtvi ostaci nukleotida bivaju detektirani kao dio ciljane genetske sekvence (i dalje neizoliranog i nepročišćenog) virusa.

Mi bismo zapravo rado upitali kako znanstvenike, tako i pseudoznanstvenike, jedno jednostavno pitanjce: ZAŠTO se ne vratimo na početak kako bismo udarili zdrave temelje za sve naknadne akcije koje treba poduzeti po ovom pitanju? A početak bi naravno bio – IZOLIRANJE virusa – jer ako se to ne uradi, sve ono što se poduzima po pitanju ovog virusa je ćiribu-ćiriba. Ne postoji način da se ova tvrdnja ospori, osim DOKAZOM da je virus izoliran – a to bi bila primjerice znanstvena studija koju bi netko proveo a koju bi potom brojni drugi znanstvenici pokušali replicirati na isti način kako je opisano u izvornoj studiji, te potom i oni objavili jesu li uspjeli napraviti istu stvar ili nisu.

Takvih znanstvenih studija NEMA. NE POSTOJE. Izazivamo ovim putem sve i jednog znanstvenika i pseudoznanstvenika ovoga svijeta da nas demantiraju. Ako to urade – pokrit ćemo se ušima i skrušeno im se svima ispričati – i znanstvenicima i pseudoznanstvenicima – na istom ovom mjestu gdje ih sada prozivamo. I jedno upozorenje, posebno pseudoznanstvenicima – među nama ima priličan broj onih koji ZNAJU čitati znanstvene studije, krcati su im potpisi titulama i bez sumnje su više nego sposobni i VOLJNI javno osporiti bedastoće koje su navedene u tek nekoliko (pseudo)znanstvenih “studija”  (ako vam možda padne na pamet te “studije” podvaliti kao reference) objavljenih u posljednjih 18 mjeseci na temu izoliranja virusa SARS-CoV-2 a u kojima njihovi autori tvrde da su to uspjeli uraditi.

Prisjetimo se što je rekao ZNANSTVENIK Kary B. Mullis, tip koji je za otkriće PCR metode dobio Nobelovu nagradu:

Dakle – kada tip koji je dobio Nobelovu nagradu NE MOŽE PRONAĆI referencu – nekakav papir, znanstvenu studiju – koju on kao pravi znanstvenik koji ima kičmu treba priložiti izjavi koju je trebao sastaviti a koja je je trebala nositi naslov “Virus HIV-a je vjerojatan uzročnik AIDS-a” iscrpi sve osim jedne mogućnosti da takvu referencu pronađe, odluči tu posljednju opciju iskoristiti a ona je bila: pitati točno to pitanje “Gdje mogu pronaći referencu da je virus HIV-a vjerojatni uzročnik AIDS-a?” čovjeka koji je najkompetentniji na čitavome svijetu za HIV a to bi bio Luc Montagnier, tip koji je također dobio Nobelovu nagradu i to baš za otkriće virusa HIV-a… pa mu niti ovaj NE ZNA reći gdje da nađe tu referencu i nonšalantno mu okrene leđa… čovjek se zaista mora zapitati: što tu ne štima?

Danas bi slično pitanje novinari – ako imaju kičmu i makar jedno mudo – trebali postaviti ekipi koja obnaša važne funkcije u našem lokalnom Stožeru civilne zaštite, ako ništa drugo onda radi toga što bi njihova izmotavanja bila nevjerojatno zabavna, s potencijalom da postanu viralni hit na društvenim mrežama prije negoli ih dohvati cenzura…

To bi pitanje trebalo biti ovo: ” Gdje mogu pronaći referencu da je virus SARS-CoV-2 vjerojatni uzročnik bolesti COVID-19?”

Pa ako stožeraši čitaju ovu stranicu, ljubazno ih molimo da u komentarima ostave link na makar jednu takvu referencu, jer mi je nismo uspjeli pronaći, a nisu je uspjeli pronaći niti brojni znanstvenici svjetskog kalibra, unatoč velikim naporima da to učine.

RT-PCR test koji se temelji na PCR metodi pretvoren je u oružje, o čemu smo pisali ranije u članku LJUPKI PLES VIRUSA HIV-a I COVID-19 pa nećemo opet. Detalje o tome kako funkcionira RT-PCR test naći ćete u tom članku.

A oružja imaju različite kalibre.

Kako bismo nespornim dokazima potkrijepili tvrdnju da su kriteriji RT-PCR testa za SARS-CoV-2 drugačiji za one koji su cijepljeni od onih koji nisu cijepljeni, navest ćemo kalibar na koji je podešen RT-PCR test za necijepljene:

40-45 ciklusa ilitiga Ct za necijepljene.

Ovaj broj ciklusa apsolutno je neprimjeren za detekciju zaraze. Ipak – kako je i sam Kary B. Mullis rekao – možete testom detektirati što god želite uz dovoljan broj ciklusa, ali prisustvo tog nečega što ste otkrili ne znači da je to što ste otkrili od ikakve važnosti ako je broj ciklusa velik. Dakle – fragment genetske sekvence i dalje neizoliranog SARS-CoV-2 virusa (što bi nas opet trebalo vratiti na početak priče – IZOLIRAJTE virus prije nego što tvrdite da je dio nekakve genetske sekvence baš njegov dio) može se detektirati RT-PCR testom ali to ne znači da je on za išta relevantan što točnim smatra i primjerice prof.dr.sc. Dragan Primorac (između TISUĆA drugih da ih sada ne nabrajamo), koji je u intervjuu (pročitati OVDJE) za Večernji list izjavio:

“U većini laboratorija broj ciklusa detekcije (eng. cycle treshold – Ct) koji se koristi za prisustvo SARS-CoV-2 je 40 ili ponekad 45. Time, prema našem mišljenju, ovaj test zapravo postaje “preosjetljiv” te osobe s minimalnim titrom virusa, kao i osobe u čijem uzorku postoje samo fragmenti nefunkcionalnih virusa proglašavamo pozitivnim.”

…a sada ono što je važno istaknuti a također je izjavio u istom intervjuu prof.dr.sc. Primorac:

“Američki kolege izračunali su da, ako se u svijetu prihvati prijedlog da se u dijagnostici SARS-CoV-2 broj Ct reducira na 30-35, broj osoba koje su danas pozitivne na prisustvo SARS-CoV-2 rapidno će se smanjiti. U tom slučaju, da bi se neku osobu proglasilo pozitivnom, ona će u uzorku morati imati 100-1000 puta više virusnog materijala nego što je to danas slučaj.”

Stoga je za cijepljene promijenjen kalibar oružja, kako bi se stvorio privid da su novozaraženi gotovo isključivo oni koji se nisu cijepili, a tome je tako jer se i dalje pokušava održati LAŽ o ovoj planetarnoj pandemijskoj pizdariji bez presedana.

Taj kalibar je:

28 ciklusa ilitiga Ct.

Dokazi za ovu tvrdnju? Nema problema, izvolite, uz kratka pojašnjenja što zapravo gledate i na što trebate obratiti pažnju.

Za početak, prisjetimo se prethodnog članka PRIJELOMNA VIJEST – RT-PCR testovi odlaze u povijest gdje je po prvi puta u Hrvatskoj (koliko je nama poznato) objavljeno da američki CDC više neće kao referentan test za SARS-Cov-2 nuditi RT-PCR test od 01. siječnja 2022. godine. Možda i zbog razloga koje smo opisali ranije u ovom članku a što je informacija koju će uskoro znati i vrapci na granama… ovakav RT-PCR test apsolutno je neadekvatan za detekciju zaraze.

Ali još uvijek će se rabiti do 31. prosinca 2021. Zapravo, imajući na umu razinu kompetencija onih koji na ovoj našoj lokalnoj razini hendlaju ovu ničim utemeljenu pandemijsku pizdariju, ne bismo se nimalo začudili da ti komedijaši, nesvjesni povlačenja RT-PCR testa zadnjeg dana ove godine, naruče u narednim tjednima i mjesecima zalihu istih koja će biti dovoljna za period do najmanje 2025. godine, što ćemo na ovaj ili onaj način biti prisiljeni platiti svi mi. Ako netko prati što našim novcem kupuje ta ekipa komedijaša, sjetite nas se ako primijetite nekakvu narudžbicu za kontejner ili dva spomenutih testova i javite nam se pa ćemo tu informaciju rado podijeliti s javnošću, moguće i uz prikladnu sudsku tužbu protiv odgovornih za nepotrebnu narudžbu…

E sad… da bi se održala lažljiva retorika nužno je programirati umove ljudi na način da povjeruju kako su novozaraženi gotovo bez iznimke oni koji se nisu cijepili. Da bi se to postiglo, potrebno je za one koji su cijepljeni završili u bolnicama, a njih ne manjka – posebno u državama koje imaju VISOK POSTOTAK procijepljenih – fabricirati podatke na način da ne sadrže bilo kakvu naznaku SARS-CoV-2 fragmenata virusa u njihovim uzorcima. Zato se na njih primjenjuju drugačiji kriteriji RT-PCR testa od svega 28 ciklusa.

Ali odakle nam dokazi za tu tvrdnju?

Nije ih bilo lako pronaći, jer se CDC pobrinuo da te podatke UKLONI sa svojih web stranica, ponudivši nešto sasvim drugo od izvorno objavljenog na istom tom linku, a što uopće ne sadrži taj inkriminirajući dokaz o svega 28 ciklusa RT-PCR testa za procijepljene.

Taj se link nalazi OVDJE. Na tom linku nalazi se PDF dokument s novim linkom, na kojemu niti jedne jedine riječi nema o proboju virusa među cijepljenu populaciju kao što jasno sugerira izvorni tekst spomenutog linka (Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation).

Međutim, u bespućima interneta postoje mjesta gdje se može pronaći izvorna informacija, što naravno pomaže u razotkrivanju laži i manipulacija kojima smo bombardirani na dnevnoj bazi. U ovom CDC skandalu s prikrivanjem izvorne informacije, prema našem skromnom mišljenju, ima dovoljno materijala za bilijunske sudske tužbe, pa pogledajte dok dugi prstići cenzora ne dohvate i te informacije na vrlo jednostavan način:

  1. kliknite na https://archive.org/  radi se o stranici gdje – ako imate izvorni link – možete provjeriti što je na toj stranici pisalo nakon što se prvi puta taj link aktivirao. Naprosto – skinuti su screenshotovi koji se lako mogu u nekakvom hipotetskom sudskom procesu priložiti kao dokaz da onaj drugi laže, obmanjuje, manipulira i slično…
  2. ukucajte u njihovu tražilicu izvorni link (https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf) i kliknite ENTER. Pojavit će se ova slika:
  3. Parkirajte kursor miša na broj 20 u travnju mjesecu i potom u prozorčiću koji se otvori kliknite na link na kojem piše 11:02:52 koji predstavlja točno vrijeme kada je screenshot snimljen
  4. HOP – eto ga dobro sakrivene ISTINE
  5. Pročitajte što piše u originalnom dokumentu i nađite način kako ga iskoristiti, posebice ako ste novinar s kičmom i mudima te prisustvujete konferencijama za tisak Stožera civilne zaštite, gdje stožeraše možete priupitati o tome što su vam istraživači Zvona Istine upravo otkrili…

DAKLE… odmah na početku tog iznimno inkriminirajućeg dokumenta naveden je Objective ilitiga cilj koji je, prevedeno na hrvatski, ovaj: “Istražiti SARS-CoV-2 infekcije među ljudima koji su primili COVID-19 vakcinu kako bi se identificirali trendovi…”

Kasnije u dokumentu propisuju koji klinički uzorci će biti odabrani. Citiramo:

Clinical specimens for sequencing should have an RT-PCR Ct value ≤28

Dakle, Ct mora biti manji ili jednak 28.

Baš nas zanima što će na ovo reći FAKTOGRAF.

Za svaki slučaj – ako cenzori dohvate archive.org – Zvono Istine je za Vas a posebno za one koji s ovom informacijom mogu nešto korisno uraditi, na sigurno mjesto pohranila sve ove dokaze koje ćemo rado s vama podijeliti na zahtjev.

Za one manje zahtjevne – evo i lako skidivog gorespomenutog inkriminirajućeg dokumenta u dvije slike:

Izvor: zvono-istine.org


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.