Uzrok smrti, klimatske promjene?

 

Razlog lockdowna i kontrole u budućnosti?

Jako zanimljiv video koji pokriva razne teme koje su itekako međusobno povezane i usmjerena ka ostvarenju jednog cilja, potpune kontrole čovjeka i prirode.


Da li je poljoprivreda sustavno i namjerno uništavana? Je. da li je okoliš sustavno i namjerno devastiran? Je. Da li su razne toksične kemikalije sustavno i namjerno puštane u okoliš? Jesu. Tko su uzroci ili tvorci ili krivci svih ekoloških, zdravstvenih, političkih i inih problema, isti oni koji vam sada nude rješenja. Korumpirani političari, znanstvenici, mediji i njihovi vlasnici, korporatisti.

Rješenja su brojna i jednostavna, od industrijske konoplje do edukacije, zabrane svih proizvoda koji su štetni po živa bića i okoliš, do vračanju ljudi zemlji, odnosno prirodi, pa sve do jedne sasvim drugačije ekonomije koja je temeljena na zajedništvu i potrebitosti, a ne na zaradi i moći.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.