Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Gmo crtani film“Hej klinac! Šta ima? Mrziš li što moraš jesti ono zdravo povrće? Ide li ti na živce taj nutricionizam? Ne brini, pomoć stiže! Pozdravi GMO – Genetski Modificirane Organizme! Možeš ih jesti cijeli dan! Ne samo da će ti hrana biti preukusna, već se sadržavati i mnoštvo gena insekata i ribe! Samo zamisli koliko će ti to biti super! Ali to nije sve, mi ćemo sve to izložiti radijaciji tako da nećeš više trebati pojesti niti jedan jedini dosadni nutrijent!”

Film je napravio Kirk Rutter iz Infomatic Films, a animirao ga je Paul Davies. Natural News su sponzorirali film financijskom donacijom, koristeći sredstva od prodaje proizvoda na svojoj stranici.

Gledatelji su ohrabreni dijeliti video kako bi se riječ proširila.

Video pokriva sve osnove o GMO namirnicama, uključujući kako se proizvode, zašto one ubijaju stvari koje ih jedu i katastrofalne zdravstvene posljedice koje se povezuju s ljudima. Film služi kao podsjetnik na činjenice onima koji već znaju o GMO-u, ali je i od velikog značaja za ljude koji se tek upoznaju s time. (atma.hr)

.
Za prijevod kliknite “cc”
.

Previous postMonsanto se priključio UN-ovom Planu 21 – prevari o “održivosti”! Next postBesplatna energija -Trka do nulte točke