Monsanto se priključio UN-ovom Planu 21 – prevari o “održivosti”!

UN-ov plan da potajno oduzme imovinska prava od ljudi širom svijeta i da svjetsku populaciju stavi u mikro gradove pod kontrolom centralizirane globalne vlade ima novog saveznika – Monsanto, kompanija koja se nedavno priključila tzv. Svjetskom poslovnom vijeću za održivi razvoj (WBCSD) u poticanje široko rasprostranjene provedbe sramotnog Plana 21 (Agenda 21).

Kako izvještava The New American, Monsanto se pridružio skupini velikih banaka, naftnih kompanija i drugim moćnim korporacijama kako bi progurali UN-ov Plan 21, koji planira eliminirati društveni i nacionalni suverenitet i doslovno, porobiti stanovništvo pod krinkom “održivosti”. Osobno vlasništvo, sposobnost slobodnog putovanja, sposobnost da se vlada ne upliće u svako područje vašeg života, kao i mnoge druge slobode nestati će ako se Plan 21 u potpunosti implementira.

No, ovi koncepti potpune tiranije “vrijednosti” su koje Monsanto u potpunosti prihvaća, jer ova kompanija već desetljećima aktivno gaze osobna imovinska prava. Monsantovo Terminator sjeme i popratne kemijske tehnologije, kontaminiraju i uništavaju organske usjeve već godinama i ova tvrtka je tužbama uništila na tisuće farmi koje je njihovo “Frankensjeme” kontaminiralo.

Kao dio partnerstva s UN-om, Monsanto je započeo provoditi seriju tečaja o “održivosti” za svoje zaposlenike, na čijem će čelu biti Hugh Grant, izvršni direktor kompanije. Grant će također izvršavati funkciju člana odbora globalne koalicije održivog razvoja, čiji će cilj biti progurati ono što WBCSD na svojoj internetskoj stranici naziva kao “One World Vision” koji će transformirati cijelo čovječanstvo u obličje UN-ovog plana za “novi svijet”.

‘The One World vision’ je krajnji stadij konceptualne evolucije koja je počela prije nekoliko desetljeća”, objašnjeno je na web stranici WBCSD-a. “Ova evolucija proizvela je nekoliko promjena paradigmi koje kombiniraju kako ćemo shvatiti naš svijet, i, kao rezultat, kako ćemo se nositi s njim.”

Čuvajte se globalne vlade koja se krije iza pojma “održivosti”

Ova prozračna retorika ne uspijeva, međutim, precizno definirati što ovaj program zapravo podrazumijeva. Kako je naglasio Michael Snyder za Economic Collapse, “Plan 21 iskorištava ekološke probleme u svrhu širenja državne kontrole nad čovječanstvom. Osobna sloboda u konačnici će biti žrtvovana kako bi se stopila u svijet kontrolne mreže Jedne svjetske vlade, gdje se svaka ljudska aktivnost pomno prati i kontrolira”, piše on.

“U pojednostavljenim pojmovima, Plan 21 je glavni nacrt, ili smjernice za izgradnju ‘održive’ zajednice”, objašnjava članak objavljen 2011. godine na RedState.com. Uz to lokalni stanovnik Summit Hilla, Pennsylvania, objasnio je na sjednici Vijeća o održivom razvoju da je svrha cijelog tog sustava da “popiše i kontrolira svu zemlju, sve vode, minerale, biljke, životinje, izgradnju, sva sredstva za proizvodnju, sve informacije, energiju i sva ljudska bića u svijetu.”

U kontekstu kompanije poput Monsanto, očito je naveo savršen poslovni model kojeg ova tvrtka već provodi kroz nastojanje da kontrolira globalnu poljoprivredu, tako da eliminira slobodu pojedinca da uzgaja usjeve koji nisu patentirani. Što se tiče slobode informiranja, Monsanto je samo prošle godine potrošio milijune dolara kako bi se porazio Prijedlog 37 u Kaliforniji, koji je težio označavanju GMO proizvoda na maloprodajnoj razini.

Da biste saznali više o Planu 21 i kako će utjecati na Vas i Vašu obitelj, posjetite: freedomadvocates.org

Izvor: NaturalNews.com

Prenosi: Portal svijesti

Comments are closed.