Razvoj – Svijet Se Budi! (Thrive)

Upravo sam završio s gledanjem dokumentarca “Thrive” (Razvoj/Rast/Napredovanje). Ovaj dokumentarac, po mom mišljenju, daje najpotpuniju i najobuhvatniju sliku našeg globalnog stanja svijesti te ukazuje na potencijal istinske čovječnosti i ljubavi koja je prisutna u svakome od nas kao na ključ za stvaranje globalnog “pomaka” u svijesti. Prije nego što sam ga pogledao, sudeći po površnim opisima dostupnima na internetu, pomislio sam da se radi o još jednom u nizu sličnih filmova koji se fokusiraju na samo jedan segment slagalice ili nekolicinu njih i pristupaju cjelokupnoj situaciji iz “izoliranih” kuteva te daju objašnjenja koja ne obuhvaćaju smisao i ne pogađaju srž koja leži u pozadini svega. No, jednom kad sam ga počeo gledati, jednostavno se nisam mogao odvojiti do samoga kraja. Ostao sam zadivljen jednostavnim i pitkim činjeničnim slijedom prezentiranja situacije i analogijom koja vas uvlači u sebe i omogućuje i onima koji nisu upoznati sa pozadinom priče da ju shvate na vrlo praktičnoj i realnoj razini koja ostavlja iznimno malo mjesta bilo kakvoj sumnji i nevjerici. No više od svega, vrijednost ovog dokumentarca leži u njegovoj sposobnosti da zadrži vedar, svjež i zdrav pogled u suočavanju sa pojedinim temama koje, izuzete iz konteksta, djeluju prilično demotivirajuće i pruži uvid u istinsku snagu ujedinjenih pojedinaca koji kroz ljubav i suosjećanje otvaraju put prema drukčijem svijetu!

Suština ovog dokumentarca je zapravo sažeta u sljedećim temeljnim mislima: “Rješenje počinje pomakom u svjetonazoru, odgovarajući na pitanje: Tko smo mi…uistinu? Što je Ljudska Priroda? Jesmo li mi ljudi ono što bi elita doista željela da vjerujemo: glupa, pohlepna stvorenja koja bi, da ostanu prepuštena sebi, stvorila nasilje i kaos, pa u tu svrhu nama treba biti vladano? Ili smo, po prirodi, brižni i kreativni? Vjerujem da ljudi, kada su zdravi i imaju ono što im je potrebno za opstanak, mogu stvoriti svijet temeljen na poštovanju, slobodi i suosjećanju – svijet u kojem svatko može napredovati i razvijati se. Koji od ova dva polgeda će oblikovati našu budućnost? To je naš izbor, SADA!”

Podijelite link na ovaj dokumentarac s ljudima koje poznajete. Uzevši u obzir način na koji je koncipiran, mogao bi poslužiti kao savršen okidač za mnoge ljude koji se dosad nisu imali prilike susresti s ovakvim informacijama i pomoći u buđenju njihove svijesti. (Nova Vizija)

Namaste!

 

FOSTER GAMBLE  ZA 4DPORTAL: Svemir je beskonačno more beskrajne energije – SVIJESTI

RATKO MARTINOVIĆ: Dokumentarni film Thrive je odličan rezime modernog vremena i svijeta u kojem trenutno živimo. Koliko je trajalo istraživanje o temama filma?

FOSTER GAMBLE: Proveo sam gotovo 40 godina istraživajući sva područja obrađena u dokumentarcu. Kimberly (Trevorova žena, op.a.), moj tim i ja posljednjih 8 godina radili smo na produkciji Thrive dokumentarnog filma, kao i 3 godine na što detaljnijoj prezentaciji webstranice www.thrivemovement.com

RATKO MARTINOVIĆ: Što mislite o teoriji Matrice iliti Izvornog polja, koje je usko povezano s pravom prirodom naše stvarnosti? Povezano je i s Torusom i svim ostalim prirodnim kodovima u svemiru, koji su obrađeni i u dokumentarcu…

FOSTER GAMBLE: Iz mog istraživanja proizlazi činjenica kako je Kosmos, koji je ujedno i naš dom, beskonačno more beskrajne energije – svijesti. Svaki održivi sustav unutar polja sadrži oblik torusovog vira dok je temeljna geometrija Polja ono što je Buckminster Fuller nazivao Izotropska Vektorska Matrica – bazirana na savršenom balansu Vektorskog Ekvilibrijuma. Sve ostale geometrijske i simetrijske grupacije izvadak su iz te Majke Geometrije. Svi smo različite i odvojene forme svijesti, ali isto tako dio zajedničke cjeline. U središtima naših toroidalnih vrtloga apsolutni je mir, portal do kosmičke svijesti – gdje nismo samo povezani u cjelinu, nego i jesmo cjelina – jedno.

RATKO MARTINOVIĆ: Ancient aliens je dokumentarni serijal o vanzemaljskom kontaktu s drevnim civilizacijama. Kakvo je Vaše razmišljanje o strukturalnoj povezanosti sa sazviježđima poput Oriona (Giza) ili Plejadi? Postoji li mogućnost da je čak i ljudska rasa vanzemaljskog podrijetla?

FOSTER GAMBLE: Čuo sam iz mnogih neslužbenih i neočekivanih izvora – kanaliziranja interdimenzionalnih entiteta i možebitnih razgovora s vanzemaljskom inteligencijom – da ne samo da smo posjećivani od strane susjeda s Oriona ili Plejade, nego da postoji čitava povijest razmnožavanja sa ili uz pomoć vanzemaljskih vrsta. Istina, ne mogu dokazati istinitost tih tvrdnji. No, iako se sve čini prilično čudno za prosječne mislioce, ovakvi navodi imaju popriličan smisao. Tu je čitav niz neobjašnjivih skokova u kapacitetu čovjekove svijesti, od primata, špiljskog čovjeka pa sve do današnjih mogućnosti. Dokazi da smo posjećivani od strane vanplanetarnih bića postoje stoljećima, te su nevjerojatno za bilo koga tko ih iskreno sagleda. Postoje izvještaji diljem planeta o susretima, naročito sa Sivima, Nordima, Reptilima, Mantidima i ostalima što se kosi sa čistom slučajnošću ili prevarom. Vjerujem kako prolazimo kroz kritičnu masu arogantnih pretpostavki da smo jedina svjesna bića na milijardama planeta (samo u našoj galaksiji). Ne sumnjam da ćemo uskoro ipak shvatiti da je samo ovaj kutak našeg svemira vjerojatnije nalik Star Wars serijalu!

RATKO MARTINOVIĆ: Krugovi u žitu su također jedna od tema Thrivea. Koja tehnologija je, po Vašem mišljenju, odgovorna za njihovu kreaciju i što je njihova svrha?

FOSTER GAMBLE: Volio bih da imam određeni odgovor na ovo pitanje. Znam da ih ima sve više i više napravljenih od strane čovjeka, ali ih možemo prepoznati po manjkavosti savršenstva simetrije, slomljenom žitu i tragovima stopala. Obično je potrebno i dosta vremena da bi ih se na taj način kreiralo. Ali isto tako postoje i tisuće drugih koji se opiru “normalnim” objašnjenjima. Viđeni su nekakvi izboji svijetla s neba ili svjetlosne kugle koje nadlijeću poljane s novonastalim uzorcima. Naravno, možda je to i vrlo razvijena Black Ops tehnologija, ali mi osjećaj govori kako nam se ukazuje na sofisticirane uvide u pogone, ključne energetske nacrte i vodiče za interdimenzionalna putovanja od strane raznih entiteta, daleko razvijenijih od nas. Vjerujem kako je to zapravo pokušaj da nas se vodi ka odmaku od opasnosti koje stvaramo samima sebi, kao i prema nuklearnoj fiziji i beskonačnim mogućnostima harmonične rezonance povezane s oblikovanjem Polja nulte točke.

RATKO MARTINOVIĆ: Novac je često prvi stup u globalnoj manipulaciji kroz stoljeća. Što je moguća zamjena?

FOSTER GAMBLE: Mislim da rasprava o “zamjenskom novcu” prečesto završava ometanjem. “Koji novi sustav trebamo prihvatiti?” je ista paradigma samoprihvaćenog prisilnog prosvjetljenja. Posrednici u razmjeni i trgovine vrijednosti ponekad izrone u zajednici, bilo maloj ili velikoj. Vjerujem kako je glavni problem u dozvoli, često i prisili, nepoštenog novca u optoku (fiat, frakcijska rezerva, subvencija, bailout itd.) i monopola u kreaciji novca. Smatram da bi istinsko slobodno tržište novca, valuta i bankarstva brzo razotkrilo koje forme razmjene – bilo da je riječ o zlatu, papiru, kreditima, trampi, lokalnim valutama, bankama vremena i sl. – su najpovoljnije za određene situacije.

RATKO MARTINOVIĆ: Novi Svjetski Poredak – Je li već aktualan ili je i dalje samo skica za daleku budućnost?

FOSTER GAMBLE:Na našu nesreću, plan i njegova provedba radi globalne dominacije već su vrlo stvarni i to već jako dugo, a oni koji to nisu uočili očito nisu odradili domaću zadaću i još vjeruju u korporativne medije ili imaju psihološke blokade koje ih drže u potpunom poricanju. Thrive obrađuje ovu temu u par priloženih polja – poput financija, medija, obrazovnog sustava, energije i hrane, a tu su i svi ostali sektori koje možete pronaći na thrivemovement.com, a dubina materije je prilagođena svakome ponaosob. Nagon za djelovanje prema naprijed dolazi s dokazima koji svakome dođu u određenom trenutku i dobivaju smisao. Dobre vijesti su te da smo brojno nadmoćni nad zločincima, i to 1.000.000:1 i uz to imamo istinu, ljubav i životnu silu na svojoj strani! Zastarjeli sustav obmane i prinude već se urušava. Zbog toga moramo imati održive i alternativne načine spremne za djelovanje prilikom urušavanja kule od karata – da bismo dobili slobodan svijet, a ne novu globalnu policijsku državu.

RATKO MARTINOVIĆ: Kako se onda točno moramo boriti protiv te sveobuhvatne globalne manipulacije?

FOSTER GAMBLE: Dokumentarac Thrive je osmišljen kao trailer za web stranicu dok je stranica samo alatka za pokret. Smisao Thrive Pokreta je asistirati u prepoznavanju moralnih principa, djelotvornih strategija i organizacijskih procesa koji će ponajbolje ojačati pojedince i grupacije diljem planeta. Smisao je da bi se probudili, oslobodili kreativnost i udružili u decentraliziran i nezaustavljiv priljev istine i pomirbe, pravde i slobode za svakog čovjeka. To su prekrasna nastojanja. Osobno Vam preporučujem – proučite Thrive i thrivemovemet.com pa ako ste motivirani istražite i Solutions Hub. Otkrijte Sector, Level of Engagement i Critical Issue koji najbolje odgovara Vašim vještinama i željama, te se pridružite globalnoj mreži da bi si uštedili vrijeme i prilagodili vlastiti trud. Također, planiramo pokrenuti on-line Thrive TV serijal na kojem ćemo prezentirati razmišljanja i moguća rješenja.

RATKO MARTINOVIĆ: Imate li kakvu posebnu poruku za fanove dokumentarnog filma i projekta iz Hrvatske, Bosne, Srbije, odnosno Balkana?

FOSTER GAMBLE: Prošli ste kroz dosta situacija za koje mnogi i dalje misle kako se ne mogu dogoditi i u njihovoj regiji i ipak ste uspjeli izaći iz svega. Mogli biste čak i poslužiti kao model ostatku svijeta – kako opet stati na noge, povezati se u zajedništvo i inzistirati na slobodi i integritetu. Budite informirani! Budite nenasilni! Budite uporni! Jer već imate sve što Vam je potrebno za Thrive (napredak)! Također – Pozdrav Novaku Đokoviću (Igrač sam tenisa i njegov veliki fan) 😀

4dportal.com

Comments are closed.