25.01.2020. – GLOBALNI PROSVJED PROTIV 5G!

Dok pozornost medija imaju pitanja zaštite okoliša, klimatske promjene i plastika u oceanu, Međunarodni apel za obustavljanje 5G tehnologije na Zemlji i u svemiru ( Stop 5G on the Earth and Space  ) prolazi ispod radara javnosti. Apel je potpisalo 4 800 znanstvenika, 2800 liječnika, 770 pčelara, 2000 ekoloških organizacija i 180 tisuća drugih potpisnika iz gotovo svih zemalja svijeta. Svi oni slažu se da vlade svih zemlja moraju donijeti odluku o obustavi implementacije 5G mreže dok se znanstveno ne istraže svi mogući štetni utjecaji na ljude i okoliš, te dokaže da je ta tehnologija sigurna.

25.siječnja 2020., ekološke udruge  i građanske inicijative planiraju događaje u više od 30 glavnih gradova, a taj broj svakodnevno raste. Cilj je zaustaviti postavljanje milijuna 5G antena na Zemlji i 50 000 5G satelita u svemiru, te osigurati hitne sastanke visokih dužnosnika vlada i međunarodnih vladinih organizacija, uključujući Europsku uniju, Ujedinjene narode i Svjetsku zdravstvenu organizaciju.

Problem zračenja izvora elektromagnetskih polja raste već dva desetljeća zahvaljujući napretku bežićne tehnologije.  S 5G mrežom očekuje se porast sveukupnog zračenja planeta Zemlje, gotovo preko noći i bilo gdje: u gradovima i predgrađima, u parkovima i prirodnim rezervatima, u utočištima divljih životinja, u oceanima, na Grenlandu i Antartiku. Umjesto baznih stanica na svakih nekoliko kilometara, ispred svake treće do pete kuće nalazit će se male (ali snažne) bazne stanice.  Umjesto 2 tisuće satelita u orbiti  oko Zemlje, uskoro će ih biti 50 tisuća.

Organizatori događaja  25.siječnja 2020. bore se za svoje zdravlje i zdravlje svoje djece, za živote insekata, ptica i životinja – za dobrobit planeta Zemlje. Prosvjedi mogu biti održani u raznim oblicima kao što su šetnje, demonstracije, sastanci / rasprave, akcije javnog informiranja (plakati, letci..), kreativne i kulturne akcije, podizanje svijesti o ozbiljnim opasnostima 5G tehnologija (kroz društvene mreže i interaktivnih medija).

Javni prosvjedi planirani su u Durbanu (Južna Afrika); Canberra i Sydney (Australija); Tokio ( Japan); Torino, Bologna, Ravenna i drugi gradovi u Italiji; London, Edinburgh, otok Man i druge lokacije u Ujedinjenom Kraljevstvu; Washington, DC, New York City, Havaji i druge lokacije u Sjedinjenim američkim državama; Montreal, Toronto, Vancouver i druge lokacije u Kanadi; te u Belgiji, Bermudi, Cipru, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Irskoj, Keniji, Malti, Novom Zelandu, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Španjolskoj, Švedskoj, Hrvatskoj i drugim zemljama. Lista svakodnevno raste.

Informacije o događajima, uključujući Facebook stranice i kontakte putem e-pošte, dostupne su na internetskoj stranici Stop 5G International

Izvor: stop5gcroatia

 

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

 

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 

 

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.