Bazne stanice širom SAD-a emitiraju frekvencije koje rezoniraju sa ljudskim mozgom, tvrdi bivši znanstvenik DARPA-e

https://awakeandaware.ca

 

Bivši znanstvenik iz DARPA-e  upozorio je da frekvencije koje se emitiraju putem baznih stanica predstavljaju “teroristički čin” protiv civilnog stanovništva, piše NaturalNews

Dr. Paul Batcho je doktorirao na Sveučilištu Princeton, a proveo je gotovo tri godine radeći za DARPA-u, u Nacionalnom laboratoriju u Los Alamosu na području računalne fizike.

DARPA je podružnica Ministarstva obrane odgovorna za proučavanje novih vojnih tehnologija.

Iako su neke od Batchovih tvrdnji  kontroverzne, njegove tvrdnje da se na civile utječe putem baznih stanica vjerojatno su istinite.

Međunarodna agencija za istraživanje raka klasificirala je zračenje baznih stanica kao “vjerojatno kancerogene“.

‘Teroristički akt’

Batcho je poslao brojna pisma saveznim sigurnosnim agencijama, uključujući DARPA-u i Ministarstvo unutarnje sigurnosti, tvrdeći kako je identificirao “terorističku” prijetnju sa baznih stanica “u središnjoj Floridi i Tampi St. Petersburg”.

“Čini se da sam naišao na naprednu tehnologiju koju bih klasificirao kao sintetičku telepatiju”, napisao je u jednom takvom pismu. “Koristi mobilne bazne stanice za prijenos ilegalnih signala, zvuči nevjerojatno, ali ta vrsta tehnologije se koristi na američkim civilima.”

“Moja istraživanja pokazuju da takva tehnologija postoji i da datira još iz doba V2K (P300) tehnologije umnih talasa iz 1970-ih. No čini se da je to mnogo naprednija verzija koja omogućava otvorenu komunikaciju sa ljudskim umom.”

Prema Batchou, radiofrekvencija (RF) generirana električnim impulsima ljudskog mozga je 450 MHz, i zato radio-operaterima nije dopušteno emitiranje između 400 i 700MHz. Iako kaže da mobilni telefoni prenose 853 MHz, on i dalje poziva na ugradnju filtera kako bi se spriječilo da mobilni telefoni i bazne stanice emitiraju frekvencije u rasponu od 400 do 700 MHz.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

VAŽNO!

Facebook je još uvijek jedan od najjednostavnijih, najbržih i najmoćnijih alata za širenje informacija, stoga, još dok je moguće, taj alat treba koristiti.
Ne tako davno objave su na tjednoj razini dosezale i do TRI MILIJUNA ljudi!
Sekunda posla, klik na lajk ili podijeli i u trenu je informacija dostupna na cijelom teritoriju bivše juge. Ne trebamo biti vlasnici TV kuca ili novina, samo trebamo koristiti alate koji su nam dostupni. Iz tog razloga molimo sve koji nas prate putem Facebooka, a  nisu uključili opciju “prikaži prvo” (kao što je prikazano na slici) neka to obavezno učine ukoliko redovito žele pratiti naše objave. Naime, Facebook nam je uz pomoć raznih alata drastično smanjio doseg objava, stoga je velika vjerojatnost ukoliko nemate uključenu opciju “prikaži prvo” da vam naše objave nisu vidljive na zidu (u novostima).

Dakle, svi koji žele redovito pratiti objave sa facebook stranice “TransformacijaSvijesti” odnosno svi koji žele da im se objave redovito prikazuju u novostima, sve što trebaju je otići na stranicu, kliknuti na “Pratim” te označiti “Sve uključeno” i “Prikaži prvo” kao što je prikazano na slici…

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.