Kako pobijediti dijabetes DOKUMENTARNI FILM

Današnja industrija dijabetesa je jedna masivna zajednica koja je neprestano raste, korak po korak, sve od svog nastanka početkom XX stoljeća. U posljednjih 80 godina ona je ostvarila ogroman uspjeh u gušenju glasova onih koji pokušavaju ukazati na ovu veliku prijevaru u modernoj terapiji dijabetesa. Ona se već pretvorila u religiju a kao i svaka religija, ona uveliko ovisi od vjernika i vjere. Ona je toliko postala uspješna da se graniči sa blasfemijom ukoliko se kaže da je, u većini slučajeva, ljubazni svećenik sa stetoskopom koji prominentno visi s njegovog vrata, ništa drugo do jedan šarlatan i prevarant. U većini slučajeva, on nikada nije izliječio ni jedan jedini slučaj dijabetesa u cijeloj svojoj medicinskoj karijeri.

Pohlepna i nepoštena znanost promovira unosnu epidemiju dijabetesa svjetskih razmjera koju poštenje i istinska znanost mogu brzo zaustaviti uspostavom prirodnog mehanizma za kontrolu nivoa šećera u krvi.

 

Vezani postovi:

Znanost u sluzbi industrije

by Velimir Gašparić on Ožu 14, 2012 • 17:39 •

rakSvi koji vjeruju da je medicinska znanost neovisna djelatnost u sluzbi covjecanstva kojoj je cilj iskorijeniti uzroke te pronaci najbolje metode za sprecavanje i lijecenje bolesti, potpuno su u krivu. Kako to sve funkcionira u praksi razotkrivaju u svojim knjigama lijecnici, znanstvenici te bivsi glavni urednici uglednih medicinskih casopisa.
 Jedan medicinski eksperiment sa tisucama sudionika kosta stotine miljona dolara i jedino je industrija lijekova, od amerikanaca prozvana BigPharma, zainteresirana za ove eksperimente i ima sredstva za njihovo provodjenje. Zarada od jednog preparata, namijenjenog zdravim ljudima koji ce ga dnevno uzimati do kraja svog zivota, je naime ogromna. Na listi 500 najprofitabilnijih firmi u svijetu, objavljenoj u financijskom casopisu Fortunes 2002, ukupna zarada 10 farmaceutskih firmi bila je veca od ukupne zarade svih ostalih 490 firmi. Ukupna suma na recept prodanih lijekova u cijelom svijetu procijenjena je iste godine na 400 miljardi dolara!

Što nam se dogodilo? Unatoč najnaprednijoj medicinskoj tehnologiji sve bolesniji i bolesniji smo svakog dana. Velik je porast dijabetesa, pogotovo među mlađom populacijom.

Polovica ljudi trenutačno uzima barem jedan lijek na recep, a operacije su postale rutina. Bolesti srca, rak i moždani udar su tri vodeća uzroka smrti. Da li je moguće da postoji jedno jednostavno riješenje za sve te probleme?

Dokumentarni film sa prijevodom možete pogledati na: http://www.filmovizija.com/sa-prevodom-online/forks-over-knives-2011-video_1289daf51.html a u nastavku možete pogledati trailer

 

 

Prehrana

by Velimir Gašparić on Velj 8, 2012 • 13:21 •

Dokumentarni film o pravilnoj prehrani koja sprječava i liječi najteže oblike bolesti. Za razliku od većine , doktori, koji u ovom filmu svjedoče, uvidjeli su šta je istina i spasili sebe i mnoge pacijente. Film koji bez dlake na jeziku priča o suvremenoj prehrani koja ubija današnju populaciju i odgovara na pitanje zašto se to sakriva iako je medicina bila svjesna toga prije jako dugo vremena.

 

 

Hrana je zdravlje

by Velimir Gašparić on Stu 6, 2011 • 19:37 •

Neka hrana bude lijek i neka lijek bude hrana. Šokantan film koji otkriva koliko malo značaja dajemo hrani, a koliko je ona značajna za naše zdravlje. Stotine milijardi se troše na istraživanja lijekova koji nisu efikasni i ne liječe ljude. Film otkriva najjeftiniji i najdelotvorniji lijek koji je svima dostupan…