RAK nije bolest već nakaradan način života…

rak karcinom

“RAK, TA VELIKA LJUDSKA TRAGEDIJA MOŽE BITI U POTPUNOSTI ZAUSTAVLJENA PRIMJENOM POSTOJEĆIH ORTOMOLEKULARNIH ZNANSTVENIH ISTRAŽIVANJA” …dr.LINUS PAULING, DVOSTRUKI NOBELOVAC

” Sva “istraživanja” oko traženja lijeka protiv raka od strane farmako industrije su obična farsa… rak nije bolest već nezdrav način života…” dr.Linus Pauling

AJDE DA VIDIMO O ČEMU SE TU RADI ….

Znanstvena istraživanja ( nezavisna, ne ona koja su usmjeravana profitima farmako industrije ) svaki dan nam otkrivaju nove, sigurne puteve poboljšanja i očuvanja zdravlja… Istraživanja su pokazala da postoje 3 glavna uzroka raka i drugih bolesti.
Prvi i najupečatljiviji uzrok je ZAPUŠENOST našeg organizma otpadnim tvarimma metabolizma ( probave ) mesa, a pogotovo mesnih prerađevina, dakle otpadima koje naše tijelo treba da eliminira, izbaci. Istraživanja su pokazala da unos mesa, mesnih prerađevina, mlijeka i mliječnih proizvoda, povećava rizik ranijeg umiranja za 20%. Tu se misli na rizik umiranja od razni bolestikao što su rak, srčane bolesti, dijabetes, osteoporoza…i td.
Da pojasnim o čemu se tu radi.

 

Meso i mesne prerađevine, ribu, mliječne proizvode, možemo da probavljamo samo djelomično što opet ovisi i o našoj krvnoj grupi. Najmanju štetu jedenja mesa ima krvna grupa O ( donekle i B ) jer ima veoma snažnu HCL ( klorovodičnu kiselinu ) u želucu koja će da probavi meso, a u tankom crijevu ima povećanu količinu enzima Aklane ( crijevne ) fosfataze koja isto tako probavlja meso pa neće dugo stajati u crijevima i trunuti.

No vratimo se da vidimo šta se to dešava s probavom mesa. Pošto je HCl-klorovodična kiselina veoma slaba veliki dio mesne hrane ( 80% ) iz želuca odlazi nedovoljno probavljen u tanko i debelo crijevo gdje pomoću bakterija polako truli stvarajući velike količine toksina ( otrova ) kao što su KADAVERINI, PUTRESCINI I NITROZAMINI, nitrozamini su jedni od najjači otrova koji postoje, a posebno se stvaraju iz mesnih prerađevina od nitrita i nitrata koje se nalazi u mesnim prerađevinama.
Sve te otrove naš organizam apsorbuje preko CISTERNA CHYLI suda koji je glavni odvod centra LIMFNOG SUSTAVA, a koji se nalazi oko pupka.
To je limfni sud pomoću koga se otklanjaju metabolički otpadi s ogromnim prometom stanica ( oko 30 milijardi dnevno ) iz naših nogu do reproduktivnih organa, maternice, jajnika, prostate, testisa, crijeva, jetre, pankreasa, slezene…sve što je ispod grudnog koša. Kako rekoh, CISTERNA CHYLI sud je glavni limfni kanal koji ima kanale koji ulaze u grudne kanale. Ide do grla gdje savija u lijevo i uključuje u krvotok kod srca. Pomoću njega se na primjer dreniraju i dojke ( čiste od otpadnih toksina probave hrane ). Ako postoji zakrečenje u limfnom sustavu jer se sakupilo previse toksina od neprobavljenog mesa dolazi do zagušenja cijelog limfotoka te se npr. drenaža dojki ne može obaviti u potpunosti, metabolički otpad ( otrovi ) se sakuplaju u dojci  ( ili nekom drugom organu ).
Tkivo dojke ili nekog drugog organa postaje „gušće“, dolazi vremenom do „ugušenja“ stanica dotičnog organa, ugušenje uzrokuje poremećaj u aerobnom staničnom disanju ( osnovno pitanje fiziologije svih živih organizama je pravilna aerobna automatska apsorpcija kisika putem enzima citokrom C oksiadze ), taj poremećaj dovodi do anaerobnog disanja, stvaranja velike količine mliječne kiseline, pada pH tkiva tog organa koji postaje maligni u roku 48 sati.
To dovodi i do mutacije same DNK i do RAKA. Za ovo sto sam opisao je dr.Otto Warburg 1931.g. dobio Nobelovu nagradu otkrivajući kako nastaje rak. Prije nego prijeđem na ostala 2 uzročnika kako raka tako i ostali bolesti da se osvrnem što prosječan čovjek koji ne želi da se odrekne mesa ( ne želim ni ja, no ja sam srećo krvna grupa O pa nekako laše to podosim ) može učiniti u svoju zaštitu.
Kao prvo ne pretjerivati s konzumacijom mesa, osobito prerađevina od mesa. Redovito kad se konzumira meso, 45 minuta prije obroka, uzeti proteolitske enzime koji će pomoći u varenju mesa.
Najbolji izbor je enzimski preparat WOBENZYM.  Obavezno nabaviti i klorovodičnu kiselinu u prahu ( BETACID, vrlo je jeftin u Mađarskoj ) te ga sipati preko mesa kad se jede. Tokom obroka uzeti 50 mg vitamina B6 koji pomaže u eliminaciji toksina koji se stvaraju jedenjem mesa….zatim, ako ste u mogućnosti nabaviti TRAMPOLIN, lagano skakati na njemu 2-3 puta na dan po 15-20 minuta jer u velikoj mjeri pomaže u protočnosti i čišćenju limfnog sustava.
Svaki ozbiljniji centar za revitalizaciju ima trampolin u svojoj ponudi….
Drugi veliki uzrok poremećaja, bolesti, raka i svega što nije dobro je manjak vitamina, u stvari hormona, D3 i njegova niska razina. On je važan za aktivaciju preko 2500 gena. Istraživanja su pokazala da se za 78% smanjuje mogućnost dobivanja malignih bolesti ako je nivo vitamina D visok. Bez njegove zadovoljavjuće razine nema jakog imuno sustava. 50 000 IU jedinica je neka donja granica koliko bi ga trebalo uzimati dnevno.

Treći, isto tako značajan uzrok je pomanjkanje redovitog sna tokom noći. Postoji dio sna, od 21.30 do 01.00, kada naše tijelo proizvodi hormon MELATONIN.
Melatonin vrši kontrolu gena koji je zadužen za životni ciklus stanice. To znači da recimo stanice dojke treba da žive 6 nedjelja, nakon toga dolazi do apoptoze, stanica sama sebe ubije, mijenja ju nova stanica i sve je u redu. Sve je pod kontrolom gena što opet ovisi o razini i aktivnosti melatonina u tijelu. Ako je razina melatonina niska, aktivnost gena, nazovimo ga GENOM SMRTI koji nam produžuje život, neče na vrijeme unistiti stanicu, ona tako može da živi 10. 15, 20 nedjelja. Što je stanica starija ima sve više oštećenja i veću mogućnost da postane maligna. Važnost melatonina se jako slikovito pokazala kroz studiju medcinskih sestara.
Pokazalo se da medicinske sestre koje češće rade noćnu smjenu imaju daleko češće rak dojke od onih koje ne rade noćne smjene. Pokazalo se da slijepi ljudi, koji su stalno u mraku, melatonin se proivzodi u epifizi noću ali moramo spavati u mrklom mraku, imaju izuzetno nizak rizik od malignih bolesti jer imaju visoke razine melatonina u organuzmu. Ali zato imaju nizak nivo serotonina, koji je hormon dana, sunca, svjetlosti što je uzrok depresija…
Da napomenem za kraj teksta da je redovita uporaba magnezij klorida, natrij ascorbata uz nijacinamid, bakar,MSM i naravno vitamin D3 prvi preduvjet očuvanja zdravlja…

Izvor: valetudu-nenadroso


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg
medija i bez obzira na granice.