Roditelji, vašu djecu cijepe protiv iskorijenjene difterije i dječje paralize!

Cjepivo 1Svaki roditelj svjedok je konstantnog cijepljenja, docjepljivanja i ubadanja njegovog djeteta. I što god on o tome mislio i koliko god mu se ne svidjele reakcije koje nakon cijepljenja njegovo dijete osjeća, cijepljenje u Hrvatskoj je zakonom regulirano, a odbijanje – kažnjivo.

Izvor: dnevno.hr

– Pad pojavnosti i smrtnosti od infektivnih bolesti nije se dogodio zahvaljujući cijepljenju, već zbog poboljšanja životnih uvjeta – prehrambenih, sanitarnih, stambenih, radnih, kao i poboljšanja prihoda i edukacije. Potvrdu takvog slijeda stvari nalazimo i u zemljama Trećeg svijeta gdje se uzmicanje zaraznih bolesti, neovisno o vakcinama, dogodilo nešto kasnije. Tvrdnja da je difterija iskorijenjena zahvaljujući cijepljenju potpuno je nelogična, jer se s obzirom na to da cjepivo ne sadrži uzročnika, već samo toksoid, u tijelu stvaraju antitijela na proizvod bakterije, a ne na samu bakteriju, što znači da cjepivo ne može utjecati na njezino širenje u populaciji (isto vrijedi za tetanus). Osim toga, protiv difterije je cijepljena tek manjina svjetskog pučanstva. U Švedskoj je difterija nestala bez ikakve vakcinacije – riječi su doktorice Lidije Gajski koja se već dugi niz godina bori s vjetrenjačama i pokušava dokazati kako su za provođenja vakcinacija potrebne temeljite studije i istraživanja.

 

 

NASLOVNA Istina o cjepivima dr tedd

 

 

Cijepljena djeca imaju do pet puta više dječjih bolesti!

Studije o cijepljenju, koje su proveli američki znanstvenici, dovele su do zapanjujućih rezultata: cijepljenja djeca imaju dva do pet puta više dječjih bolesti i alergija (astma, kronični bronhitis, alergije, dijabetes, poremećaji spavanja, disleksija, migrene, hiperaktivnost, epilepsija i sporiji razvoj govora i motorike) od necijepljene djece i to je podatak koji svakako potkrijepljuje riječi doktorice Gajski da su istraživanja neophodna za dobrobit naše djece, ali i budućnosti čovječanstva.
– Ako ništa drugo, roditelji se moraju educirati i tražiti slobodan izbor hoće li svoje dijete cijepiti ili ne. Mnoge europske zemlje uvele su mogućnost izbora, a naši bi građani stvar mogli uzeti u svoje ruke i odluke koje se tiču zdravlja njihove djece donositi sami – rekla je Gajski koja je svjesna da vakcinacije ne treba u potpunosti izbaciti, ali ih svakako treba temeljito ispitati.

– Kad je riječ o ospicama, zaušnjacima i rubeoli, treba reći da su te bolesti zadnjih desetljeća značajno reducirane. U nas ih praktički više nema, pa ih mlađe generacije niti ne poznaju. Nije li neracionalno i opasno zbog bolesti koju djeca prebole za tjedan dana i čija se smrtnost zahvaljujući razvoju civilizacije i medicine gotovo izjednačila s nulom, a učestalost i značaj komplikacija iz istih su razloga minimalni, trošiti velika novčana sredstva i ograničene kadrovske resurse, te stvarati nove zdravstvene probleme? Cjepiva iz obaveznog kalendara kojima se djeca izlažu već desetljećima (DiTePer, polio, MoPaRu) zahtijevaju temeljito preispitivanje djelotvornosti i potrebe za primjenom. Neovisna prosudba vjerojatno bi pokazala da nam je većina nepotrebna jer ne zadovoljava temeljne uvjete – u svojoj studiji je zaključila doktorica Lidija Gajski.

 

 

NASLOVNA Cijepivo pisma

 

 

Cjepivo protiv HPV-a je nepotrebno!

“Cjepivo protiv HPV-a (humani papiloma virus) u nas još nije obavezno, no uporno se lobira u tom smislu, a u međuvremenu ga za stotine tisuća, u Zagrebu za milijune kuna kupuju lokalne zdravstvene vlasti i velikodušno poklanjaju kćerima hrvatskih branitelja i onima iz socijalno ugroženih obitelji. Riječ je o cjepivu koje je jasno nepotrebno – inkriminirani virusi (tip 16 i 18) u populaciji su rijetki, organizam ih većinom spontano eliminira, veza s karcinomom grla maternice je problematična, cjepivo nema dokazanu kliničku djelotvornost, a broj prijavljenih nuspojava raste iz dana u dan”, još je jedan vrlo neugodan zaključak doktorice Gajski posebice kad se prisjetimo sveopćeg oduševljenja zbog uvođenja ovog cjepiva koje “djevojčicama spašava život”.
Stvar je, dakle, vlastitog izbora hoće li se na silna cijepljenja gledati blagonaklono, odnosno kao na nešto posve razumljivo, ili će se probuditi crv sumnje koji će roditelje natjerati da se zapitaju: Treba li ovo mom djetetu, je li ono samo pokusni kunić ili pak sredstvo pomoću kojeg zarađuje farmaceutska industrija?

Izvor: dnevno.hr

Dokumentarac: Narod cjepiva

.

Sva su cjepiva kontaminirana!

Zanimljivo istraživanje iz Poljske: Jesu li cjepiva imala ikakve koristi u čitavoj svojoj povijesti?

Dr.sc Lucija Tomljenović: Tvrdnje o učinkovitosti cjepiva vrlo su pretjerane!

Istraživanje: cijepljena djeca su do 5 puta sklonija bolestima od necijepljene

Tajni vladini dokumenti otkrivaju kako su cjepiva totalna prijevara: jesmo li zaista samo “STADO OVACA”

Istina o cjepivima VIDEO

OPASNOSTI OD CJEPIVA: Mogu vas ubiti ili vam uništiti život

Comments are closed.