Američka agencija za hranu i lijekove 2016. godine priznala da Gardasil cjepivo umjesto da štiti od raka, uzrokuju rak

HPV cjepivo i nuspojave

U prvih 26 mjeseci od kada je Gardasil odobren u SAD američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) zaprimila je 8.000 prijava slučajeva bolesti i smrti nakon uzimanja cjepiva. Među posljedicama su: paraliza, napadaji, grčevi, nepravilnosti rada srca, prestanak rada bubrega, smetnje vida, artritis, teškoće pri disanju, teški osipi, učestalo povraćanje, pobačaji, poremećaji mjesečnice, poremećaji reproduktivnog sustava te genitalne bradavice, vaginalne rane i infekcije HPV-om – upravo bolesti koje bi cjepivo trebalo spriječiti!

Neke od vodećih svjetskih medijskih kuća, poput CNN-a, CBS-a, MSNBC-a, izvijestile su o negativnim posljedicama cijepljenja Gardasilom. Međutim, o tome hrvatska javnost tijekom javne kampanje koja se provodila i provodi u prilog cijepljenju protiv HPV-a gotovo uopće nije obaviještena.

U ovom videu Dr. Stephanie Seneff upozorava da Gardasil cjepivo može izazvati sterilitet, paralizu i smrt te da nikada nije dokazano da štiti od raka grlića materice. Evo objašnjenje i zašto.