FDA dokumenti potvrđuju da su cjepiva povezana sa autizamom!

autizam i cjepiva

Administracija za hranu i lijekove (FDA) je po prvi put priznala da cjepiva uzrokuju autizam u dokumentu na njihovoj web stranici.

Piše: globalmediaplanet

Izvor: naturalnews

U dokumentu se nalazi uputstvo za korištenje cjepiva Tripedia i eksplicitno se navodi da ono može uzrokovati “idiopathic thrombocytopenic purpura, SIDS, anaphylactic reaction, cellulitis, autism, convulsion/grand mal convulsion, encephalopathy, hypotonia, neuropathy, somnolence and apnea”, piše jedan od najpoznatijih alternativnih portala na svijetu “Natural News.com

Mainstream mediji su do sada uglavnom zataškavali ovakve dokumente, ali ovaj dokument je objavljen za javnost i eksplicitno navodi sve ono o čemu mnogi već duže vrijeme pričaju.

Živimo u mračnom dobu medicine kojom vlada ogromna cenzura i zastrašuje se sve one koji se usude išta progovoriti o cjepivima.

U mnogim slučajevima cjepiva uzrokuju iste te bolesti zbog kojih se navodno primjenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo djeca koja su cijepljena.

Toksini iz cjepiva slabe imunološki sustav djece i čine ih nosiocem virusa iz samog cjepiva.

Cjepiva danas ne postoje da bi liječila bolesti, već da bi stvarala profit. Cjepiva mogu stvoriti profit samo ako nemaju učinak, jer da imaju, bolesti ne bi postojale. Što je više cjepiva, to je više bolesti i to se više širi panika u medijima o potrebi cijepljenja djece.

I tako se ciklus ponavlja. Znanost o cjepivima je zapravo samo jedna ogromna marketinška šema i nema nikakve veze sa pravom znanošću.

Jednog dana će se ta istina u potpunosti razotkriti i svi će tražiti od industrije cjepiva (bolesti) da se povuče jednom za svagda prije nego što uništi ljudsku civilizaciju.

Ovdje možete preuzeti dokument.

Piše: globalmediaplanet

Izvor: naturalnews