24. kolovoza 2020. godine Izrael brojio 1.809 novozaraženih, danas na isti dan uz više od 70% cijepljenih broji 10.087

 

Cijepite se, cijepite jer nikad ne znate koja će doza dati rezultate… Rekli bi, čista znanost.

Izgleda da je korona svjedocima lakše cijepiti cjelokupnu populaciju nekoliko puta svake godine eksperimentalnim cjepivima, nego priznati da se cjepivima ne postiže željeni učinak, odnosno da nisu učinkovita kako se smatralo, što logički vodi do obustave cijepljenja.

Sjećate li se ovih naslova:

Nažalost po stoti puta ove vrle znanstvenike demantirala je stvarnost.

Stvarnost u kojoj, kako u Izraelu tako i u Britaniji ili Massachusettsu cijepljeni sa dvije doze, a sada već i sa tri doze u primjerice Izraelu, teško obolijevaju pa i umiru.

Evo što je ne tako davno objavio i sam index: “MNOGE ljude, osobito one kolebljive prema cijepljenju, zbunile su informacije prema kojima u Velikoj Britaniji, u kojoj je oko pola stanovništva procijepljeno, među umrlima od covida-19 ima podjednako cijepljenih i necijepljenih.

Mislim da su ove informacije zbunile jedino ekipu sa indexa koja toliko vjeruje u cjepiva da ne mogu zamisliti, a kamoli vidjeti istinu, jer ih ne zanima, a ta je da i cijepljeni obolijevaju i umiru.

I ne samo da cjepiva ne štite, već se postavlja pitanje da li su cjepiva upravo uzrok velikog porasta novozaraženih u odnosu na prošlu godinu?

Naime, u Izraelu je cijepljeno više od 70% odrasle populacije, a prije mjesec dana krenuli su i sa trećom dozom cjepiva, no, brojke novozaraženih u odnosu na isto razdoblje prošle godine, su katastrofalne.

Dok je primjerice 24. kolovoza 2020. godine Izrael, u vrijeme dok kampanja cijepljenja još nije počela brojio 1.809 novozaraženih, danas na isti dan uz više od 70% cijepljenih broji 10.087 novih slučajeva zaraze. Kako? Kako ako je učinkovitost cjepiva, kako sada tvrde, barem 39%?

Na temelju kojih podataka i kojom matematikom su došli do ovog postotka ako je oboljelih pet puta više u odnosu na prošlogodišnji kolovoz?

Ali, cijepite se, cijepite se jer nikad ne znate koja će vas doza učiniti imunim na virus.

Da li su ti ljudi ikad odvagnuli koristi u odnosu na štetne posljedice cjepiva?

Dugoročne štetne posljedice cjepiva su nepoznate, dok su kratkoročne poznate i nisu bezazlene, stoga, kako netko, a pogotovo netko tko se naziva doktorom ili znanstvenikom može u tom slučaju propagirati i nametati treću pa četvrtu, petu… dozu tog i takvog cjepiva?

Jer ako su cjepiva neučinkovita, možemo se cijepiti i svaki dan tri puta, ona će i dalje ostati neučinovita i neće nam osigurati željeni imunitet.

Ili kao što je Albert Einstein u pokušaju definiranja ludosti izjavio:  “Ludilo: raditi istu stvar iznova i iznova očekujući drugačiji rezultat.”

Sudeći prema videu niže, luđaka ne nedostaje:


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.