David Icke povezivanje točkica: Zelenski, marioneta naoružana za svjetski rat VIDEO

david icke
 


Zapadni mainstream mediji već su zauzeli stranu. Tu nema dileme…

No, ono što nam nisu rekli, a moglo bi biti od ključne važnosti, je da obje ove „strane“ kontrolira ista ruka – ruka ZLA. To je istina koju oni ne žele da znate.

Da stvar bude još smješnija, ovi mediji vam govore kako se „Zapad konačno ujedinjuje u borbi za SLOBODU“. To je ona sloboda, da podsjetimo, koju su nam zajedno sa svojim gospodarima željeli u potpunosti oduzeti posljednje tri godine… Da ne povjeruješ!

David Icke kaže da je Zelenski psihopat i diktator koji je u potpunosti ukinuo političku opoziciju i opozicijske medije u Ukrajini. I sada bismo mi trebali vjerovati kako se Zapad bori protiv zla… protiv zla ali samo s jedne strane? Što je sa istim ili još većim zlom koje je isti taj Zapad činio godinama unazad u ime mira i demokracije? Afganistan, Irak, Libija i Sirija, ne morao se vraćati dalje u prošlost. Da li se ikog na Zapadu ili Istoku može smatrati dobrim momcima?

Istina je da su oni koji kontroliraju Istok, ali i Zapad jednako zli i na kraju ih kontrolira ista sila…

Sasvim je jasno kako je Ukrajina žrtvovana i kako se ukrajinske građane koristi kao topovsko meso, a plan je da u njihovom ratu topovsko meso postanemo svi mi, da ginemo i ubijamo u svrhu vlastita porobljavanja. Velikog reseta. Izgradnje sustava potpunog nadzora i kontrole.

Zato je vrijeme da im poručimo, ODBIJAMO GINUTI U VAŠIM RATOVIMA!

Izvor: provjeri.hr, InfoTeam 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.